Snabba vändningar

Jaha, här sitter jag med världens finaste två killar i min soffa. Oscar och Anton alltså.

Efter bowlingen skulle det handlas på Willys och på väg där ifrån frågade mamma om hon fick låna en laddare. Jag sa att vi kunde hämta Anton och sen åka med upp så det har vi gjort. Nån timme kvar tills mamma och Anders kommer och så åker vi upp och Oscar gissade att vi skulle grilla.

Jag kom på att jag ska nog ha med mig mina byxor som jag ska be mamma sy in och upp! Oj då, så tokigt, haha! Men så har hon att göra, om hon skulle sakna nåt att göra nån gång. Liksom.

Bowingen gick för övrigt bra. Inte så bra som jag hoppats men pappa och Mattias spelade på en bana (pappa gjorde över 550 poäng på tre omgångar) och jag, Lena och Oscar på en. Det var ju ingen idé för oss att försöka komma ikapp, men bland oss tre vann Oscar totalet, jag vann andra omgången.

Så det var kul. Dom hade dock totalrenoverat hela stället 2006 så både jag och pappa blev ju överraskade när vi kom in, dom andra hade aldrig varit där innan.

Nu är vi skapligt trötta. Oscar ligger här bredvid och hjälper Anton som spelar Lego Indiana Jones och jag funderar faktiskt på att lägga mig och blunda lite när jag skrivit klart här. Och försöka komma i säng i rimlig tid ikväll. Kanske se färdigt Valkyria, men jag tror inte nån av oss orkar se den.

Ne, sov så gott till mig en liten stund så hörs vi säkert senare!

Kommentarer
Postat av: Marina

Det är kul med bowling :)

Lego Indiana Jones har min brors tjejs barn också, han är så stolt äver det :) hehe.

Ha en bra kväll kramen

2009-08-12 @ 18:27:31
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: JASAS.se

Är 55O bra poäng? :P

2009-08-13 @ 13:47:32
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0