Smärtfritt

Det gick förvånandsvärt bra ändå, får jag lov att säga.

Jag behövde bara säga till ett par gånger, sen avslutade han spelet. Funderade en stund på om vi skulle läsa eller se film. Det slutade på det senare alternativet, Bernad och Bianca. Vi har typ fyra barnfilmer ute just nu, så han kan se i sängen så det är inte så mycket att välja på egentligen.

Han tittade en kvart och jag frågade om han skulle sova. Nej, han skulle minsann säga till när han var trött men jag bestämde att tio minuter till räckte, sen skulle filmen vara av och han skulle försöka sova. Han skulle, hörde jag nåt innan jag kopplade bort honom och återgick till filmen. Nej, jag är inte så elak som det låter.

Ganska precis tio minuter senare ropade han och frågade när det gått tio minuter och undrade när vi skulle komma och lägga oss. Han ligger ju emellan oss, andra alternativet är soffan och det tycker jag inte är riktigt okej. Då visade det sig i alla fall att han inte vill somna själv.

Vad gör man inte, liksom. Klart jag la mig bredvid i några minuter så han fick somnat i godan ro. Runt två timmar sen nu så jag ska bara farma på Facebook och sen ska vi joina honom och John Blund. Känner att jag behöver det eftersom klockan står på 8 imorgon. Men jag är somna gott imorgon kväll, no doubt!

Tror det får räcka såhär för idag, så jag säger god natt och vi ses när vi ses. Imorgon jobbar jag 12-19.15 och Anton är, så klart, här imorgon bitti så det finns ju att fixa med både med honom och med mig så vi får helt enkelt se när det bli bloggning nästa gång. Finns ju en del från idag, så ni ska nog överleva morgondagen också.

God natt, puss och kram!

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Vilken lång dag du har idag, blubb.



Jag har inte suttit så mycket vid datorn så jag hade ju lite att läsa igen :)



Snäll storasyster du är som la dig bredvid Anton så han kunde somna.. det är kärlek det <3

2009-08-17 @ 14:02:46
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0