Lite snurrig?

Jasas: Jaa! Eller soppa och soppa, soppa med köttfärs(sås) och makaroner som jag i alla fall förknippar med skolan. Så egentligen är det ju bara köttfärssås med makaronerna iblandade.
Vi brukar egentilgen inte se på film så heller, men nu har jag verkligen varit på se-på-film-humör!

Anneli: Jo Uninvited hade vi också sett. Det var lite så vi kände med Valkryria; man vet ju att han inte kommer lyckas och man vet hur det kommer sluta. Kändes lite... meningslöst?
Men i slutet på Barnhemmet, var inte det sött? När alla samlades igen och blev så glada? Det var ju mest det som var sött (förutom spanskan) själva filmen var ju ledsam igenom, huga.





Veckovill? Vem, jag? Neej? Jo! Skapligt.

Jag har hela dagen igår tänkt att imorgon ska mamma och Anton sälja Bingolotter, imorgon är det. Sen när jag vaknade idag så var det ju söndag men skulle dom inte sälja på lördagen? Har vi missat det?

Skickade ett SMS och frågade mamma om jag var snurrig, men var det igår eller idag dom skulle sälja. Fick inget svar ännu och sen när jag pratade med Oscar kom vi fram till att det var ju lördag, så det är idag.

Så vi ska ner och handla lite vanligt först, sen ska vi köpa Bingolotter. Dom står ju där för fotbollen, så det är klart man får stödja dom då. Och så tycker säkert Anton att det är kul.

Nu ska jag dock göra färdigt hemligheten del 2 innan vi ska börja bege oss neråt för att.. handla! På en lördag. När dom ska sälja lotter. Och Anton kommer hit imorgon. På söndag. Dagen innan måndag.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Kommer jag hinna få reda på vad hemligheten är innan vi åker iväg ikväll? ;O

2009-08-15 @ 13:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0