Lite mellansnack

Jaha, här sitter man och är klar och är nån annan det då? Ne, skulle inte tro det. Haha, men jag blir ju inte förvånad. Vi sa klockan 9 igår, möjligtvis lite försenade (från mammas håll) och alldeles nyss skickade hon att hon höll på med maten så snart var dom på G. Jaja, bättre att vi väntar än att dom gör det.

Lite domt var det dock med ena tröjan jag köpte på GeKås. Kom mitt i allt ihop på att jag inte skrivit vad jag köpt än, men mest för att jag tänkte fota men det blev inte bra. I vilket fall tog jag en ganska mycket större storlek, för jag tänkte att det skulle sitta löst. Bara det att själva tröjan i sig redan var så, haha. Så den sitter väldigt löst och stort.

Men det är skönt att ha idag när vi ska sitta i bil ett par timmar och sen känns det som snart-är-det-regn-men-ingen-åska-men-ändå-klibbigt-väder idag, och då är det skönt att vara påklädd men inte för mycket. Och så leggings till det då. Funderar på om jag ska ha tjocktröja eller jacka med mig.

Jag köpte faktiskt en jacka, läs och häpna. Vinterjacka har jag ju så klart. Men från ingen jacka till vinterjacka är ett ganska långt steg har jag insett sen, så nu har jag köpt en tunnare jacka till höst och vår. Det har jag nog inte haft sen mamma köpte kläder åt mig, för annars går jag i tjocktröjor efter linnen och innan dunjackan.

Dessutom var det regnbyxor med, ifall man skulle behöva. Men jag menar ett sånt set för 189 kronor kan ju inte bli mycket billigare. Och så hade dom andra jackor för typ 399 kronor, kändes lite meninglöst. Så ett set. Och två par byxor som mamma ska få sy in och upp. Två tröjor/tunikor. En tjocktröja. Trosor och strumpor.

Tror det var det som kom med i klädväg. Nej, två BH:ar också. Jag har äntligen fattat att jag behöver gå upp en storlek så nu sitter dom bra och tuttarna är så glada över lite andrum! Men sen var det nog inga mer kläder. Lite småplock och massa duschtvål typ. That's about it. Skor köpte vi utanför GeKås.

Så nu har Oscar dessutom både hela och nya vanliga skor (som han köpte veckan innan) och även ett par vintekängor som inte är för små. Perfekt! Nu ska han bara ha ett eller två par byxor nere på Dresmann så är han också fulländad. Liksom jag, känner mig ändå. Nu ska bara lägenheten bli det också, en dag.

Nu i vilket fall, ska jag passa på att läsa lite till bloggar innan vi ska åka. 190 var jag nere i sist jag slutade i morse, så förhoppningsvis är det inte så mycket mer än det nu när jag ska fortsätta. Och med lite tur har det inte tagit sig över 250 när jag kommer hem, eller det är väl trevligt det också.

Ha en trevlig dag allihoppana! Hoppas ni får massa sol och gott sällskap! Haregötthaj!

Kommentarer
Postat av: Petra svarar

Hmm.... perfektionisten i mig skulle nog ha lite svårt för att lägga upp grådassiga bilder. Men, vi får väl se... det var som sagt ganska roligt. Kanske måste köpa mig en kompaktkamera trots allt.

Tack så mycket för komplimangerna, kul att du gillar't! :)

2009-08-09 @ 10:02:53
URL: http://www.metrobloggen.se/petra
Postat av: Anneli

Hallåj! :) Ni får passa på att shoppa till Oscar medan det är rea! De hade halva priset på allt i butiken nu när vi var där sist. Det är ju en ganska dyr butik tycker jag, så man får passa på. Andreas fann ett par shorts som blev 150 med rabatten då. Överkomligt kanske. Men det är vid såna tillfällen man önskar att de hade rejäl rea även för killar på t ex H&M. Men under reatiderna är halva butiken rea för dam medan herrarna får nöja sig med en, möjligtvis två såna där "snurror" ;p Dåligt!

Härligt att du fått fylla på i garderoben, det är aldrig fel!

2009-08-09 @ 12:14:51
Postat av: JASAS.se

Fan vad härligt med en sån jacka, men du - BILDER ELLER?! :D



Nu glömde jag vad jag skulle kommentera mer.. hum......



Ja just det.. hur många bloggar följer du? :O

2009-08-10 @ 21:34:00
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0