Första dagen

Badet gick bra. Första gruppen var lite blandat nya och gamla barn, andra gruppen var mestadels gamla och två nya och sista gruppen var bara nya. Saknade min lilla Klara, lilla solskensbarn. Men samtidigt skönt att inte behöva tjata och gnata på nån hela tiden, hah!

Och alla var så grymt duktiga. Var "rädd" att dom helt nya inte skulle kunna nånting, det är så mycket roligare när man kan köra på ganska hårt. Och det kan man nu för dom var som fiskarna i vattnet, häftigt! Nästan så den nya gruppen var bättre än våra gamla som tappat mycket under sommaren.

Och så har vi en Joel, hah! Jättejobbigt att tjata Joel hela tiden. Ja, min pappa heter ju det. Blir ju mer och mer vanligt nu men så udda att gå en halvtimma och fråga Joel hur det går, fråga om Joel kan ditten eller datten, säga att Joel är så duktig. Nu kallar jag ju inte min pappa Joel, men ändå.

All and all; mycket nöjd! Kände inte av nåt direkt efter eller så men nu känner jag hur trött jag är! Har varit en lång dag med många barn. 14 ungar på kalaset i morse och runt 20 ungar i våra grupper totalt. Plus föräldrar. Plus lika många med föräldrar på andra sidan. Massa folk.

Så nu ska vi slänga oss på soffan och se lite... Bröstsim & gubbsjuka, kanske? Nåt sånt heter den nog. Sen ska vi vidare till Nania och imorgon är det skola och jobb, hoppas jag på tills tummarna blir blå. Hoppas ni alla, tysta som otysta, har haft en bra dag. God natts!

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Mysigt att läsa om badet, igen :) Tycker jag!



Kul att det gick bra, och att ungarna kunde lite, dem nya! Hoppas dem som haft sommaruppehåll kommer igång nästa gång då :)



Ska också vila.. om en stund.. ska baaaara. GODNATT

2009-08-30 @ 22:35:41
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0