En uppdatering, oj!

Chathrine: Min faster har alla av dom tre serierna så det är så jag läst dom. Men dom är ju hennes, jag vill ha mina egna.

Anneli: Ja, något eftersom man hittade betydligt mycket billigare (och dyrare, hehe) på Blocket.
Och tack, ska försöka vara mindre frånvarande.

Jasas: Vad tråkigt att det inte blev go värme hos er då. Här blev det bara kvavt/fuktig fram mot kvällen.
Och tack till dig också!

Marina: Hehe brukar ju vara så; sol innan semester, regn på semester och sen sol efter semester.





Jao, dålig närvaro här, eller vad säger ni? Har helt enkelt inte haft tid, ork eller lust. Jobbar heldagar och så har vi varit upp till mamma ibland på kvällarna och dom lediga dagarna har jag i princip spenderat lika mycket hemma som dagarna när jag har jobbat.

Idag har jag dock sovmorgon, vilket är rätt skönt. Börjar inte förrän 12 idag, och imorgon. Och så till stängning. Sen är schemat slut och fem veckor har bara spungit på så jag vet inte riktigt vart dom tagit vägen? Inte hit i alla fall, hah.

Dock känner jag att jag har lite att göra här. Ni som har bloggar som jag läser och kommenterar har ju kanske märkt att jag varit frånvarande där också. Well, låt mig säga att det står 418 olästa inlägg på Bloggkoll. Så jag kommer dit så småningom. Det tar lite tid kanske bara.

Nu ska jag hoppa mig in i duschen för att äta frukost och vänta på att mamma ska komma ner med min väska (med mitt busskort) som jag glömde där igår. Sen är det ju då dags för jobb igen, tyvärr är det sol idag så det blir nog rätt lugnt.

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Nämen guuuud så många! Klicka mina som lästa och ta dem på första sidan, bara? Det har inte hänt så mycket hos oss, ändå. Utan jag har mest bara fjollskrivit :)

2009-08-06 @ 10:32:25
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Hej igen! Trevligt att få lite mer än en bild :) Men jag förstår att du har haft mycket för dig, så alla livstecken är såklart bra :)

2009-08-06 @ 11:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0