Det här skulle kunna bli en bra dag!

Tjejorna: Tack för kommentarerna :) Var bara in och såg att ni kommenterat, hinner inte riktigt sätta mig och läsa och ta till mig dom nu men ska försöka mig på det ikväll. Ville bara säga tack, ändå!





Dagen började så bra. Klockan skulle ringa 6.58 och 6.49 vaknade jag och trodde jag försovit mig. La mig och försökte lugna mig så inte morgonen och dagen skulle börja i panik. Slumrade till i några minuter och så ringde klockan och jag kände att det var dags att gå upp. Dessutom var det ju skördetider!

Allt flöt på i Framville, fick dessutom glädjande nyheter där så det kändes verkligen att dagen skulle gå braaa! Inte var jag trött heller och ute i god tid.

Gick in i duschen i godan tro. Tills jag skulle vrida huvudet åt vänster, lite snabbt kanske, och kände att ojdå, så här långt kunde jag inte vrida huvudet utan att det gjorde ont och tog tillbaka det. Tänkte bara nej nej nej, inte nackspärr för det orkar jag inte på jobbet. Men det varma vattnet rann och så var det som om inget hänt.

Jag orkade inte köra hela varianten av att raka benen, bara det som syns där jag inte har byxor. Glömde stänga locket när jag langade upp benet på toan och undrade varför. Tills jag "spillde" och det damp ner i holken. Ha ha, nu vet jag tänkte jag stolt och hejade på dagen ännu lite mer. Tills jag spillde mer, på mattan. Blö på dig då och så fortsatte jag. Bytte ben och spillde igen, på mattan igen. Var är den bra dagen?

Känner mig i rytm nu, måste börja med frukosten strax bara så fixar det sig. Skönt att vara ute i god tid så jag slipper stressa. Är ju dumt om jag, som är den med nyckel, inte kommer i tid. Annars har ju alla andra nycklar så det är ju inte bra att bli sen efter öppning, men det går ju. Men inte idag så inte ska jag bli sen heller då!


42 minuter senare:

Frukosten gick toppen. Åt i rätt så lugn och ro även om jag funderade om jag skulle vara två-tre minuter sen ner, eller en halvtimma tidig och valde det första.

När jag sminkade gjorde jag det i fel ordning, skit också. Brukar ta mascara först och mineralpuderfoundation sen för ifall mascaran kletas ut slipper jag kleta på mineralpuderfoundationet också. Men inte idag. Bara för det så kletade sig inte mascaran allt idag, hej och hå! Det är nog första gången.

Ja, nu hoppas jag bara att ingen står och väntar på mig när jag är ett fåtal små minuter sen så ska jag fixa allt innan folket ramlar in. Ja, det funkar.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Man har sina mornar (och dagar ibland) men jag tror att du får en toppendag idag!

2009-08-19 @ 12:01:12
Postat av: Marina

hoppas du har det bra på jobbet, hej o hå vad ni tjänar idag typ :)

2009-08-19 @ 13:50:27
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: JASAS.se

Herreguuuud vilken start på dagen :O Vissa dagar går ju det mesta rakt åt helvete, hade en sån dag härom dagen, jag!



Hoppas det går felfritt på jobb utan en massa störande gå-fel-grejs!

2009-08-19 @ 15:24:42
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0