Atjo prosit, på engelska

Anneli: Jag stör mig faktiskt lite i filmer och serier där dom åker till säg Tyskland, men så pratar alla tyskar engelska? Då tycker jag att dom ska prata tyska med varandra (och engelska då, om inte personen i fråga kan tyska också). Det är helt okej men en hel film på ett annat språk är lite tråkigt.
Vi har en finsk rysare på datorn som vi ska se men jag har liiite svårt för det. Och så känns det som att den kommer vara så dålig, haha! Ne, men är det språk jag kan blir det lite halvjobbigt men har jag ingen aning om vad dom säger är det också jobbit? Gu vad veligt, haha!

Jasas: Mjaa, okej det kan jag ju förstå. Pappa struntade ju i skolan (inte för att det är samma sak, jag bara pratar på :p) och det ångrar han idag, framför allt engelskan som han då tyckte bara var skit, hade han gärna velat ha med sig idag. Han kan nästan ingenting, mer än basic som han lärt sig från andra eller filmer.





Jag kom precis att tänka på när pappa och Lena var utomlands. Pappa kan ju då ingen engelska iprincip. Han kan ju "aj lav jo" och ja, basic helt enkelt. Men så när dom var där då så blev Lena förkyld så pappa skulle köpa halstabeltter och näsdukar till henne. Men utan engelska?

Han går ner till affären, hittar inte det han letar efter. Går fram till kassören och börjar hosta och hålla sig för halsen. Han fattar och visar halstabletterna. Sen håller pappa upp händerna vid näsan, som när man snyter sig, och gör ett "snyt-ljud" och blir visad till näsdukarna. Så man klarar sig ju utan också.

Var bara så klockrent, och typiskt honom!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Det är ju egentligen inte så svårt att göra sig förstådd med lite "levande charader" ;) Men alla skulle inte "våga" så som din pappa - imponerande! :D

2009-08-12 @ 16:27:10
Postat av: Marina

hehe Kroppspråk är också ett bra språk! :)

2009-08-12 @ 18:28:58
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: JASAS.se

Med kroppsspråk kommer man längst. Stumma klarar sig också ute i världen (tack vare teckenspråk då men det kan ju långt ifrån alla) :D

2009-08-12 @ 22:26:15
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0