Vad är okej och vad är inte?

Och så är jag gravid också. Eller inte.

Läste nyss hos Jasas om detta med att blogga att man är gravid. Så fruktansvärt tråkigt. Man blir så glad och sen var det bara ett skämt?  Ne blah, det är värre än hela grejen med 1 april.

Där emot skulle jag lätt kunna berätta det för nån (att jag är gravid, när jag är det) just 1 april för det blir sådär... Ja, vad ska man säga? Tokigt?

Mamma frågade nämligen det idag. Eller typ. Jag messade numret till jobbet för vi har ingen mottagning på jobbet och hon skulle eventuellt hämtat mig idag.

Då undrar hon om det var rätt nummer eller till jourhavande präst, hah! Och jag sa att inte skulle väl jag? Skulle jag? Du kan ju fundera, vem vet? Hon ringde aldrig?

Får messa det imorgon igen. Men det är lite roligt. När man säger sanning, fast det blir sådär så man vet inte om man ska tro det eller inte. Lurigt, jajjemen!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Björns lillasyrra drog dock bästa 1 april skämtet igår för Björn. Hon ringde från skyddat nr och förvrängde rösten och sa att Björns analring hade kommit som han beställt.. OCH HAN GICK PÅ DET, hahaahahahahaha!

2009-04-02 @ 09:14:18
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0