Den braiga dagen

Jasas: Ja, dagen kunde liksom bara inte bli fel!

Marina: Haha ja minst sagt! Kram på dig också!

Anneli: Ja det regnade inte alls under dagen, men var ju inte direkt strålande sol heller. Lite orsäkert, hela tiden liksom.





Och så var denna dagen slut också, dagarna liksom bara svishar förbi.
När Korvas väl kommit hit fick han börja spela Sims medans vi (mest jag) gjorde oss i ordning för att åka. Kom dit och hälsade på Malin och fåglarna tills hon presenterade barnen vilket måste gått bra för hon kom ner igen och han hängde inte efter. Och dom lekte och hade sig hela dagen.

Och så har vi lekt ord leken.
Det var Hannas förslag först att köra som i skolan, då man får säga alla ord, hah! Alltså då när en säger apa, nästa säger nåt på a som apelsin, nästa nåt på n som näsa och så vidare. När vi skulle köra lite hårdare regler och bara köra djur blev barnen skraja så det blev bara vi "vuxna" kvar hah!

Oscar förstörde dock leken, den muppen.
Vi började få slut på a-djur och Malin sa alika och jag tyckte vi kunde godkänna det för det lät som en fågel. Oscar blev kinkig så vi fick googla, och så läser hon nåt om att det är kaja på dialekt och då flippar Oscar och säger att man kan ju inte ha "utländska" för då kan man ju ta engelska ord/namn också.

Fick tjaffsat lite tills vi gick vidare till tjejnamn istället.
Och tills mamma och dom gick det sådär, tills vi fastnade på a och e mest, sen slängde vi bara ur oss namn åt höger och vänster, hah. Men vi hade några kul timmar där, lär bli igen.

Och så kom jag iväg med min tunika.
Inte allt för mycket kvar nu så det ser ut att kunna bli klart i tid. Nu är det bara att hoppas att det blir bra och sådär. Mest att det blir bra i det stora hela då. Men det blir nog bra, på ett eller annat sätt. Eller, det är det klart att det blir! Jag fixar ju allt, mamma mia. Nog tjötat, natti natti.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sa ju bara att godkänner man på dialekt så ska även wäv godkännas :D

2009-04-08 @ 22:33:41
Postat av: chathrine

Mja, Full som en Alika och fyllekaja är väl 2 djur ? Odrägliga ena...:)

2009-04-08 @ 23:13:19
Postat av: Anneli

Haha, det är inte lätt :) Men så länge det tillhör ens egen dialekt borde det väl gå an? ;p

2009-04-09 @ 07:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0