Stannade energin kvar ute i våren?

Chathrine: Jag kan inte förklara hur jag använder tjomme. Det är nog mer om jag inte kan förklara nåns beteende, typ? Men det är mer negativt än positivt, så kompis passade inte alls för mig. Och kôrv-låten ja, hah!





Så trött jag blev nu, hah. Tänkte jag skulle gått ut och strosat och njutit av vädret (som för övrigt var underbart) men dels har jag så svårt att bara gå och slöa om jag inte går mer nån annan som behöver det, eller har ont eller så. Går jag så går jag på. Och så blev det såpass sent så jag hade nog inte hunnit annars.

Men det blir nog bättre med lite mat i magen. Och så är det ju bara fyra timmar. Men åh, nu kom jag på att jag är så korkad. Nu gör jag en såndär tabbe igen. Det är inte nu jag ska gå, det är över en timme kvar! Men jag tänker fel som att jag har en halvtimme på mig, men jag börjar ju klockan 15! Så trött jag blir på mig.

Men då hinner jag ju åtminstonde sitta ner och vila lite och hälla i mig vatten, skönt det. Tur att jag kom på det nu och inte när jag slängt i mig maten och skulle gå ut. Eller ännu värre, kommit fram hah! Ne men då ska nog energin vara tillbaka innan jag åker, annars får jag öppna dörren och dofta vår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0