Ska det bli färdigt?

Marina: Jag har aldrig varit på släktträff! Tror det varit en innan som jag kan komma ihåg, men jag var så liten. Blir ju svårt att dra ihop, på nå vis, när det är två olika länder och sådär.





Så stressad jag blir nu över det här med tunikan! Den ska ju vara klar senast på torsdag för festen är på lördag och på fredag hinner vi inte. Och så blir det fel och krångel och har sig och jag blir så trött.
Nästan så jag funderar på att ta mig en kik ner på Lindex imorgon ifall, i värsta fall men så skulle jag bli så besviken då, som jag jobbat liksom. Men, vi får se.

Fick hoppa över tre timmars jobb imorgon, för att kunna sy. Mindre kul men det måste ju bli klart. Men Rebecca fick ju några fler timmar och jag hoppas bara jag hinner träffa farbror och kusinerna

Nej, nu ska jag sitta med min vetekudde på nacken och ta det lite lugnt innan det är dags att nana. Är bra trött nu så det ska bli gottigotti att nana! Oscar också, som somnade hos mamma, hah! Stackarn, första dagen efter lovet och allt. Men imorgon är det nya tag! God natt, godingar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0