Ny design på G

Anneli: Det var värst vad du hade koll på läget, hah! Jag har typ ingen aning om var vi är? Upp och ner och hit och dit, typ? Kajaani och Ämmensaari ligger i närheten av mummus stuga, i alla fall.

Chathrine: Joo, jag har ju ingen aning då direkt men mummu brukar väl åka färja från Stockholm och sen börjas det med att hälsa på alla från Vaasa (har för mig det börja där) och sen bilar dom uppåt så vi kommer fram. Om jag inte minns fel så ligger stuga i höjd med Umeå, fast närmare Ryska gränsen.

Jasas: Ja men eller hur, det var ju på tiden!





En header är ett steg närmare en ny design, eller hur? Jag funderar bara på om jag går sakerna lite väl i förväg, haha! Men man gör ju header/design efter hur man känner sig, så det kan ju inte vara fel.

Blev mycket sommar, men jag längtar efter sommaren som en tooook! Jag vill att det ska vara sommar nu och att allt ska vara bestämt och så bara YEAH, nu drar vi!

Men jag ska nog inte tjata vidare här, ska istället sätta mig och pilla in allt i testbloggen så kanske den nya designen kan komma upp redan ikväll, om det vill sig väl? Och det hoppas vi väl?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur går det med nya designen? Väntar med spänning :D

2009-04-28 @ 22:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0