När det inte stämmer

Jag är SÅ trött nu va! Vill gå och lägga mig, eller lägga mig i sängen och titta på Desperate Housewives. Problemet är att det var osynkat, blöh. Så ljudet stämmer inte med bilden.
Då är det inte kul att titta. Går an om man ska blunda och bara lyssna när man försöker somna, men nu hade jag tänkt titta lite också. Får se om andra avsnittet är så också, och om det inte är det så får jag hoppa över första avsnittet. Kom på, att det kan jag ju se här från datorn.

Men..? På datorn stämmer ljudet och bilden? Får testa igen, kanske var jag väldigt trött igår? Haha! Annars får jag väl ta med datorn och titta ikapp mina serier.
Har varit lite off så lite har jag att titta på (har som "tur" var varit rätt tunnt på den fronten det senaste) och annars har jag Vänner där, som jag tänkt se från början också. Jag har många projekt på gång, jisses! Men, nån gång har jag nog sett klart allt jag tänkt? Det tror jag nog.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Gah jag hatar sånt.. ser så dumt ut och jag kan bara inte "koppla" bort och titta.. haha. Bra att det löste sig i vilket fall :D

2009-04-24 @ 10:01:26
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0