Kallt var det här

Jasas: Ja, det är bra tur att du finns! Du har ju dessutom räddat morgonen med dagens första bra inlägg!
Haha jaa, vi får väl se men om det ringer och nån bara sitter och flåsar eller fnittrar kan du ju gissa vem det är, HAH!

Chathrine: Ja det var lite så jag menade, att de som är lika svenskan tycker vi är "svenska på ett konstigt sätt" medans dom som inte alls är lika är bara konstiga. Eller snarare dom som är väldigt olika är konstiga och dom som är lite halvt igenkännande (kanske typ spanska och så) är bara språk. Sen tycker väl den som förstår danska att det är inte det minsta konstigt - så klart. Men det är lite kul och intressant, det där.





Alltså, det är riktigt kallt här idag! Det går i perioder, tycker jag. Ibland måste man ha dörren öppen för att få in luft och kunna vara här, ibland får man bylta på sig för att inte frysa ihjäl.

Okej, ihjäl var väl att ta i men det är ändå såpass kyligt att jag fryser om armarna när jag har typ t-shirt på mig. Och då är inget öppet, och har inte varit på ett par dagar.

Så, jag ska ta med mig lite ballerina mint och geisha till soffan med den goa "grejen" mamma gjorde till mig (som man har runt sig, och över axlarna, trekant) och se på TV.


Och sådär bara, dagens tionde inlägg klockan 10.22 det är inte illa pinkat?

Kommentarer
Postat av: Anonym

En poncho?

Här är också kallt idag.. Men vi har varit vana vid varmt då solen har legat på, då blir vardagsrummet som en bastu. Men inte idag, ingen sol :(

2009-04-22 @ 11:17:42
Postat av: Anneli

Ja, sorry, det är ju jag som tjötar här ;)

2009-04-22 @ 11:18:12
Postat av: ♥ Jasas

Du får fota den din mamma gett dig :D



Ja om det ringer någon och flåsar så kommer jag säga 'Hej Jenni?' :P

2009-04-22 @ 14:10:20
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0