Ingen bra natt - och dag?

Här sitter en som sovit dåligt i natt, blah!
Var/är nog en fortsättning på nån knäpp som blev i axeln igår. När vi kom hem gjorde det skit ont i axeln, ner i armen en bit och ut från armhålan. Men efter att ha lyft armen lite och så knakade det till och blev bättre.
Men sen i natt vaknade jag till en gång av att jag låg på sidan och hade så ääääävla ont i hela axeln, kunde knappt röra mig när jag skulle vända mig om till andra sidan.
Föredrar ju att sova på sida och det är ju sådär bra då, för då har jag istället lagomt ont på båda sidorna, eftersom jag inte hann sova lika länge på en andra sen. Och så upp till nacken.

Fördelen är väl att morgonen går snabbt.
Jag hade glömt ställa klocka och blev sur för att Oscar inte väckte mig när han gick upp. Såg klockan att den bara var 6.28 så hans klocka hade inte ringt än, vilket han sa sen också.
Kom på att jag har linserna i och vi får frukost på jobbet så allt som behövs är att vakna, få på kläder och blogga. Och en macka emellan också, till färden till jobbet.
Och det är kirrat nu så jag väntar bara på att klockan ska gå fram såpass så jag kan gå till bussen. Och där är det snart och sen är det mötes dags. För att följas av jobbardags!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Uscha, hoppas värken gått över!

Ha en bra dag!

2009-04-14 @ 07:55:49
Postat av: Anneli

Glömde ju svara... :p Havsforskning får jag prova på någon gång. Pengarna bryr jag mig inte om, fuskar ändå alltid om det blir kärvt ;p Nej, men det är sant, helikoptern är rolig kanske första och andra gången, men sen vill man göra som simmarna och hålla för öronen ;)

2009-04-14 @ 07:57:32
Postat av: Marina

hej hoppas du slipper ha ont idag.kram

2009-04-14 @ 10:22:44
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0