Hitan och ditan, ett jäkla babbel

Haha, så skumt. Pratade precis med Oscar i några minuter. Nu blev jag sådär känslofreak typ. Samtidigt som det spritter och bubblar av glädje vill jag lägga mig på golvet och stortjuta. Fast glädjen vinner nog.

Lät som det var rätt bra i alla fall. Tror han kommer vara glad att han åkte när han kommer hem, och framför allt stolt att han klarade det! Och jag också, så klart. Och så länge det inte är varje vecka för man väl stå ut, hehe. Det jobbigaste är ju egentligen att man inte kan ringa eller messa när man vill och har tid. Men, snart fredag!

Fick svar från Pernilla också, fortfarande 8.05 som gäller för hämtning av mig imorgon. Och så lär vi bli bjudna på lunchen, så jag behövde inte tänka på det. Gööött! Även om jag har mat, hah!

Ibland har man ingenting i kylen känns det som. Och ibland har man inget alls som går snabbt när man är görhungrig. Varken att bara värma eller tillaga. Men nu har jag nog... I alla fall fem portioner mat i kylen? Rester då. Lite får gå in i frysen, alltid bra att ha mat/matlådor redo in case of emergency!

Nu, tänkte jag se på Roomservice. Valde mellan det och Rent hus men då är nog Jonny och Mattias kuligare. Sen börjar det ju närma sig natti natti, äntligen! Det ska nog går bra, annars får Hanna sjunga mig till sömns!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Oh yes, jag kan sjunga Byssanlull eller vad den heter? Brukar iofs sjunga "För kärlekens skull" med Ted Gärdestad för Mio, så den kan jag köra om du vill? :D Haha!



Jag tycker att ni ska vara jättestolta över Oscar, ja. Skitbra jobbat! Också ska du (ni) vara stolta över dig själv som klarar dig så bra, även om din käraste inte är där hemma vid din sida..

2009-04-22 @ 22:01:53
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0