Fredag var det idag då

Det är fredag, jippiiI! Hmm, tänkte bara testa att vara som alla andra och det var inte kul. Fredag är ju sällan lika med helg för mig. Antingen för att jag jobbar fredag och/eller helg eller för att jag varit ledig hela veckan.

Och just idag jobbar jag bara de sista timmarna innan stängning så det känns som måndag eller nåt? Hah, helknasigt blir det. Får försköka komma ihåg "trevlig helg!" när kunderna går, så jag kommer ihåg att det är måndag. Hah, sådär bra gick det? Huvudet skrev snabbare, så jag kommer ihåg att det är fredag.

Sen ska vi nog upp till mamma. Anders fyller ju 50 idag och har öppet hus så varför inte, innan jobbet, tänkte jag. Kul att vara med dom, träffa folket och njuta av det finfina vädret.

Har fått hit mina kläder till imorgon också (när han har "riktigt" kalas) och tunikan blev faktiskt klar igår. Lite sent men klar är den. Ska bara strykas och sen på imorgon. Ska ner bara och kolla på Lindex om dom har nåt smycke-aktigt eller så. Till tunikan. Och köpa kort till födelsedagsbarn...mannen. Fredag it is.

Kommentarer
Postat av: Marina

fredag är det.



ha en braig dag

2009-04-17 @ 11:35:19
Postat av: Anneli

Härligt att du hann klart med tunikan! (bild efterlyses). Ha så trevligt på öppet hus och jobb :D

2009-04-17 @ 14:17:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0