En altan, tack

Idag hade jag lätt kunnat ta ett hus med en altan och bara sitta där hela dagen. En filt på benen om det blir för kallt, en bra bok i handen och nåt gott (kallt eller varmt, hmm?) att dricka. Nej, hade jag känt att jag hunnit hade jag gått ner och satt mig på farmors balkong/altan och tjötat lite.

Men fortsätter det så här kunde det kanske vara läge att hälsa på nån utav päronen, som båda har altan och sittplats åt båda hållen ifall solen flyttar på sig. Mm-mm.

Eller så kunde jag åkt och hjälp Malin i trädgården, hon hade tydligen en spade över till mig. Altan och trädgård, det är vad man vill ha. Och så kunde jag köpte utemöbler. Det hoppas jag folk tänker göra idag! Jag känner för att sälja/hjälpa till med utemöbler idag! Ja, ut och shoppa!


Och apropå Malin, hah. Hon och Filip (som praktiserat och sen även jobbat hos oss, men nu bytt till en annan butik) har kaffedate på fredag på jobbet. Får väl se. Kunde ju varit kul men samtidigt så blir det nu två dagar när jag inte ser Oscar alls, och på fredag slutar han ändå tidigt. Så vi får se.

Men lite lustigt. En som bytt butik, en som slutat och en som är ledig. Alla kommer till jobbet för att dricka kaffe. "Det är ju bäst att samlas där" tyckte Malin. Trots att hon bor fem minuter där ifrån? Fast då slapp hon ju städa, hah. Ingen som har påstått att vi är normala (vad det nu är).

Kommentarer
Postat av: chathrine

Bor ni i en etta ? De flesta ettorna här har fransk balkong elr t o m egen uteplats.

2009-04-01 @ 18:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0