Glädjen i irritationen

Frida: Ja visst är det skönt när man kan slöa sig ordentligt, om man så vill.

Hanna: Haha jaa, det tror jag också! Riktigt bra sådan också då, haha!
För övrigt, varje gång jag ska svara på dina kommentarer håller jag på att skriva "Haha" istället för "Hanna". Antagligen för att dina svar brukar börja med just haha. Tror jag får börja kalla dig Hahanna eller nåt!

Linda: Ja det är fördelen med sovmorg/att börja senare. Man får gott om tid på sig!

Anna: Haha neej, hoppas verkligen inte att du är gammal! Jag gör också så, haha. Gillar inte att sova för länge på helgerna så jag ställer alltid klockan. Men visst känner man sig lite "vuxen" eller nåt, hehe.


Guu sicka duktiga kickor som kommenterat och haft sig, så roligt!! :D Gör kul att komma hem och förbereda sig på ett argt och irriterat inlägg, och mötas av alla dessa kommentarer och bli så glad!

Vet inte riktigt om jag har lust med mitt irriterade inlägg längre, men jag känner inte att jag har så mycket annat att ge.
Jag tror allvarligt talat att alla har käkat taggtråd till lunch idag. Så otrevliga och griniga alla har varit!

Första, och bästa, var nog kvinnan som kom in och pekade på ett täcke i reklambladet och undrade var hon kunde hitta det.
Jag kom ihåg att det var slut i förra veckan så istället för att skicka iväg henne kollade jag i datorn om vi hade några, och det hade vi inte. Talade om det för henne att de var tyvärr slut.
Då får hon spunk och blir skit sur och gnäller att hur kan man ha en vara i tidningen, som dessutom kom idag, om man inte har den hemma?
Jag försökte förklara för henne att det kan ju faktiskt vara slut på huvudlagret, annars vet jag inte varför vi inte har några, men man kan ju faktiskt missa också. Hon ryter till sin gubbe att ta med sig vagnen för nu ska dom gå! Det finns minsann andra butiker i stan som har täckena!
Han ber henne vänta lite för han skulle titta på nåt, hon står kvar tjurigt i dörren (hon hade ju redan börja marschera ut) och måste sen gå ut innan han hunnit fram och betala.
När dom gått, måste jag på djävulskap kolla om det finns några täcken i stan. Icke. Inte ett täcke av den sorten i hela Sverige! Sug på den du, kärring, kände jag bara! Hade hon varit lite trevlig hade jag kunnat kolla det, men då hade la jag fått skiten för att vi har grejer i katalogen som inte ens finns.
Nåväl, berättade det för Jessica och hon sa bara att det var ju tur att vi var första butiken hon kom till, blir nog inte så kul för den andra när hon är sur för hon har fått åka efter det också.

Den andra var en tjej som blev grinig på ett tryckfel. Det står på ett ställe att en gardin finns i svart, vit och brun. På ett annat ställe står det brun, vit och blå - vilket också är det rätta.
Så kommer hon in och har hittat en annan svart gardin, men som är 75 kronor dyrare. Hon tycker ju att hon självklart ska få den dyrare gardinen för samma pris som den billigare.
Jag försöker förklara att jag kan inte bara sänka varor hur som helst. Det är förmodligen ett tryckfel och inget jag kan göra nåt åt tyvärr.
Hon blir i alla fall skit sur. Sen pratade hon med sin mamma (eller hur dom nu kände varandra) och hon blev helt upprörd eftersom hon inte alls kunde ha en svart gardin till sin nya soffa, haha!

Sen frågade jag Carina, vad gör man om fler kunder kommer in med detta "problem". Hon sa att vi får lov att erbjuda en likvärdig vara, i det här fallet då en annan gardin som är som det står i katalogen, och sänka den med samma procent som den första var sänkt. Den var sänkt med 25% och när man sänkte den andra med samma blev det 112.50. Inga 75 kronor, men ändå.
Det roliga var att sen kom det in en kund, som letade efter samma. Och hon hade då inga problem med att det var så, och tyckte ju att det var jättebra att vi gjorde så. Lik väl kunde hon ju fått betala full pris (som ändå var rea) för den.

Ja, kommer inte ihåg fler nu men det har det allt varit. Några godingar också, men som alltid så är det dom dumma som "väger upp".
Blidde heller inget mys med Pippi idag. Inte bara det att hon har sjuka barn hemma, hon har en sjuk man också! Så hon åkte faktiskt ganska direkt när jag kom.
Och jag fick schema för onsdag-lördag. Och då tänkte jag att jippi, vi kan åka till stan på tisdag.
Så visar det sig att Carina missat att Jessica inte kan imorgon, så jag måste jobba då också. Suck. Så efter lite krångel och vel så fick vi till slut fram att jag kan åka på onsdag, genom att ge Pippi sovmorgon! Även om hon inte får just sovmorgon, men några timmar ledigt på förmiddagen kan ju vara bra också.
Blir gör käckt så istället för att jobba antingen från 12 eller 13 till stängning hela veckan, så blev det det alla dagar utom onsdag, då jag öppnar och går sen strax innan 14.
Och lördag så klart, är ju "bara" 9.45-16.15.

Nu tror jag faktiskt att jag ska krypa till kojs. Var riktigt, riktigt trött i morse när Oscar väckte mig. Funderar nästan lite på att sova vidare imorgon. Jag börjar ändå inte förrän 13, så jag går ju hemmifrån strax innan. Och jag ska inte duscha, så egentligen allt jag behöver för att hinna är typ en timme. Jag kan sova till 12!! Haha neej, men kanske 9-10? Är bara rädd att jag inte vaknar... Får be Oscar ringa på sin rast och se till så jag vaknar? Får fundera på det, vi får se.
Sova ska jag i alla fall göra nu, så det så!
Tack för idag och sov så gott!

Kommentarer
Postat av: frida

jaa folk ska alltid ha nånting att klaga över..orka??

visst kan det vara tråkigt om det man söker är slut men det är väl inte hela världen..suck

2008-09-08 @ 22:27:46
URL: http://mammafrida.blogspot.com
Postat av: Hanna

HAH, tjusigt smeknamn jag fick där ju! Hanna, Jasas, Åke och Hahanna - kärt barn har många namn? :P



Oh my, hade varit så kul om JAG kunde gått in och gjort dig glaaad. Hade varit så kul att se dig in action bakom kassadisken :) MEN, för att återkomma till 'problemet' i ditt inlägg så förstår inte jag problemet - det står väl t.om I reklambladet att tryckfel osv kan förekomma! Lipa! Det är väl för fan inte du som gjort reklambladet och det är ju bara att gilla läget.



Såna surkärringar som hon med gubben borde man ju som privatperson säga till. Hade JAG stått bredvid er och hört konversationen hade jag kommenterat det - högt och tydligt, för det har jag gjort förr!



Men du är duktig, tycker jag allt, för du verkar tackla dem väldigt bra <3

2008-09-08 @ 23:29:15
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0