Sovmorgon

Hanna: Du är så söt så söt. Heeelt okej vettu :) Hade själv inte orkat läsa igenom det igår kväll (eller ens idag? :p)


Ja, nu är vi vakna som synes. Imponerande, vi sov enda till 9 idag. Somnade nog inte förrän 1-tiden, men det är en annan femma. Tänkte mysa ihop med med frukost, får äta upp... jaa, inte frallor men jag komm... thekakor som svärmor köpte igår som vi alla kunde ha till frukost idag. Mhm, så fick vi ännu mer bröd. Ja men det går nog ner allt.
Ja, väldigt intressant morgon. Har kikat här lite och är gör sugen på att åka in och kolla kamera. Men jag jobbar ju imorgon så då blir det nog icke. Eller, varför inte kolla när butikerna stänger imorgon? Man kanske hinner? Hoppas, hoppas, hoppas!

Som jag trodde, allt verkar ha öppet till 20. Bara att kolla bussen då. .... Nehene, det tar en timme att åka så sent på eftermiddagen. Tyckte väl det var konstigt, för åker man på dagen hemmifrån tar det 20 minuter men det tog nästan en timme här ifrån vid den tiden också. Jaja, inte mycket att göra åt.

Hittade för övrigt nåt sånt där lite skoj, eller så är det bara jag som tycker det är skoj som är lite skadad?
"JYSK täcker en stor koncern med mer än 5 500 anställda. Vi har nu butiker i mer än 18 olika länder. I Tyskland och Österrike går vi under namnet Dänisches Bettenlager."

Visst var det skoj, haha.
Och så kör vi frukost, tjiho!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Men nu jävlar ska jag läsa :P



Ja det var coolt ^^

2008-09-07 @ 14:30:48
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0