Sovmorgon

Hanna: Men det är ju faktiskt så att vi betalar ändå hyra för att bo här, och dom får lön för att fixa våran lägenhet. Så varför skulle man inte säga till egentligen? Man tänker ju ofta "ähh, det spelar ingen roll" eller nåt, men det är ju ändå deras jobb!


Jag har haft sovmorgon idag, i äkta bemärkelse! Sov och morgon, jag har sovit på morgonen. Är sjukt trött, tror det är för att det ligger nå skit och pyr (nån förkylning eller nåt) så jag tänkte om jag sover mycket kanske det hjälper. Så jag sov nånstans runt 10-11 timmar i natt. Vi la oss innan 22, men satte på tv:n och käkade lite godis och mös lite. Sen somnade jag, måste ha varit innan 23. Sen vaknade jag strax efter 7 och orkade inte gå upp, så jag sov tre timmar till. Helt otroligt. Och ont i ryggen som bara den.
Gick upp och kissade efter en stund och då låg Oscar och sov på soffan. Jag la mig igen och tittade på tv, så skönt att kunna göra det både på kvällen och på morgonen, och då kom han och la sig en stund. Mysigt!

Ska se om vi tar tag i städandet idag. Ska handla lite senare, skulle ätit tacos igår men vi orkade inte stå och fixa så vi tar det idag, och köttfärsen var slut igår.
Ska se om vi går en lite promenix före eller efter, Oscar sa det här om dagen att det kanske är därför det blivit värre nu eftersom vi gick så mycket i början på sommaren, men jag vet inte. Men en promenard kan ju inte skada i vilket fall som helst.

Kommentarer
Postat av: Ann-Sophie

Hoppas du blir piggare snart! Finns inget värre än att gå runt och känna sig halvdan, uscha.

2008-09-20 @ 14:06:49
URL: http://pontiacpower.blogg.se/
Postat av: Jasas

Ja fast samtidigt så trivdes vi så bra i övrigt och hade inte riktigt tid med att ringa ner dem hela tiden för att sedan få vänta ett halvår för att få det gjort :) Är så glad att jag slipper allt som har med hyresvärdar att göra, urk!

2008-09-20 @ 17:49:10
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0