Snart är det serier

Anso: Haha japp, har jag gjort! Tofflor till och med!


Jag lääängtar! På tisdag kan jag tanka One Tree Hill , på torsdag kan jag tanka Lipstick Jungle, på fredag kan jag tanka (dubbel avsnitt av) Grey's Anatomy och på måndag kan jag tanka Desperate Housewives.
På tisdagar har vi även, som jag och Oscar ser tillsammans då, Prison Break och Heroes och Eureka på onsdagar.
Sen dör typ alla serier i november. Dom börjar avta i oktober men i november går inget jag ser, men än Lost som börjar siste - ett avsnitt. Sen ser man inte nåt för 2009.
Åh, jag som fick upp hoppet lite men sen sågade nån av det vid fotknölarna igen, typiskt.

Vette katten vad jag ska hitta på med min rygg idag. Kan inte ligga ner. Nu har jag suttit för länge (tre minuter eller vad är det?) och stå och gå funkar inte heller. Jag blir allvarligt talat knäpp. Är så trött på detta nu, och självklart är det ju fredag så man får gå hela helgen.
Och nästa vecka var rätt fullt, men som tur var kom jag ihåg fel, jag trodde jag skulle jobba heldag på tisdag, och undrade hur det skulle gå. Men nu såg jag att det var nästa vecka igen, som tur var. Men nästa vecka är jag bara ledig på tisdag och torsdag. Jobbar så sett 12-19.15 på måndag och 14-19.15 onsdag och fredag och så "hela" helgen. Men vi får väl se, ingen idé att ta ut nåt i förskott, ingen vet ju hur det känns på måndag.

Men så värst mys eller städat blir det inte idag. Orkar som sagt inte mycket utan att det gör ont. Och Oscar ligger på soffan och snarkar. Vi får väl se vad det blir av denna dagen, suck.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Vad konstigt det med din rygg :S Lyft fel kanske?? Hatar att ha ont i ryggen - för man blir så jäkla handikappad på något vis!



Fasen vad långt det lät - till 2009, men det är inte SÅ långt kvar av året, ändå.. hua!

2008-09-19 @ 20:19:48
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0