Skratta eller gråta?

Eller hur Frida, hon är bäst!


Snart börjar jag bli rädd för mig själv. Så snurrig jag är! Har tänkt tusen gånger sen vi bestämde att vi skulle mötas där nere sen, när jag behöver gå. Så jag gick ju liiite sent, men jag tänkte att antingen väntar dom på mig eller så börjar dom utan mig, men dom är nog där nere när jag kommer ner. Och för att göra det hela ännu bättre har Oscars mobil dött så det går ju inte att kontakta honom.

Nåväl, jag gick ju ner som jag skrev förut. Borde ha varit nere vid Mc vid 13.42 kanske, och jag räknade med att dom skulle vara där runt 13.35-13.40 så det blev ju bra. Går in och kollar, ser dom inte? Nehe, skit samma då tänkte jag och tänkte gå till Lidl och handla. Kom på att allt jag visste att vi behövde var toapapper, och jag orkar verkligen inte handla för typ en tia på kortet, så då tänkte jag att jag skulle gå hem.
Ne, men jag går tillbaka en sista gång nu då tänkte jag, dom kanske blev sena eller vad vet jag, men efter kvart i måste dom ju ha kommit. Så jag gick ner och inte satt dom där. Skit i detta tänkte jag och nu går jag verkligen hem!

Lite små irriterad kommer jag hem och tänker "Men, vad är klockan?" Och inser att jag varit ute en timme för tidigt! Så typiskt, och jag blir så trött på mig själv! Så nu sitter jag här och ska inte gå förrän en halvtimma, men det är jag säker på. Dom slutar 14.20 och nu blev klockan precis 14.00. Jag är verkligen hopplös, pust!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0