Morgonen

Kan ju inte lägga in morgonen bilder i inlägget om går kvällen, så vi kör lite mer bilder, hihi! Hanna blir så glad så varför inte?


Hälsade på buren i morse, man får ju säga godmorgon. Svart och svart (nej, dom heter inte så men jag brukar kalla dom "svart och svart" eller "vit och svart" eller hur dom nu sitter) satt framme och hälsade. Vit och vit satt och tryckte där inne. Och så hittade jag ju den där, vid sin dator så klart.


Såg hans databord, och energidryck är tydligen obligatoriskt då man "LAN":ar (läs: har spelkväll). Så jag fotade denna "LAN":arens databord.


Sen fotade jag "LAN":arens flickväns databord, och började undra om det är så att han suttit här också i natt? Eller om energidrycken bara inte är så obligatorisk då man ändå går och lägger sig vid 1 och inte typ 8-9?

Är man gammal då man säger att man LAN:ar och går och lägger sig klockan 1 på natten? Och sagt sedan 21 att man är trött? Och skämtat ett antal gånger sen dess, att man vill gå och lägga sig?
Är man gammal då?


Ja, också glömde jag säga att vi skaaa åka idag!! Skickade meddelande till mamma och sa att vi hade fint väder här nere, undrade vad dom hade. Dom hade också fint så hon ringde Lauars päärer och vi skulle åka vid 13-tiden sen. Perfa! Kommer bli skoj skoj, och jag har kameran med! Ska bara komma ihåg den också, haha!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Haha, det blir så mycket onödigheter då man lan:ar.. kommer ihåg då jag var iväg på ett då jag gick i 1:an på gymnasiet :P

2008-09-13 @ 10:56:52
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Jasas

onyttigheter skulle det stå - inte onödigheter :P Tack för pratstunden på msn innan, vi får snacka soon again för nu ska jag släcka ner här!! TJING!

2008-09-13 @ 10:57:21
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0