Mitt nya uttryck

Anso: Ja alla verkar ju vara det nu. Vette katten, kanske är ett icke-bloggnings virus? Datavirus, höhö.
Hahaha taack!

Hanna: Först, kul att du är tillbaka! Njae, jag kan väl förstå grejen med mörker och sjukdommar och så men samtidigt inte.
Det brukar vara så dom vill "locka" mig till jobbet. "Pengar du vet" men kan/vill jag inte så jobbar jag inte? Och går man då 100% (som jag bara antog att Björn gör) så är det nog inte för pengarna man vill vara ifrån sin familj ännu mer.
Ne, jag kan säga att det inte är fel med extra pengar, men inte att det är för det som jag jobbar extra. Svamlar jag?


Jaha, min fredag med Pippi är över. Nu väntar en helg med Malin. Eller som jag sagt idag, "jag går på min sex dagars vecka". Jobbade idag och är inte ledig förrän på torsdag.
Alla säger "jippiii, fredag idag" jag säger "blö, fredag idag" men jublar framåt tisdag (om jag kan göra nåt efter en heldag.....) och onsdag. Men men, så är det ibland. Nån måste ju jobba också?

Jag hittade nog på ett nytt uttryck förut. "Glömde med". Jag hade med mig en jobbtelefon hem och Oscar undrade varför. Och jag svarade "För Pippi glömde med sig den, och jag jobbar ju imorgon".
Och han tyckte att det var lika konstigt som "stänga på" eller vad han nu sa att vissa säger om tv:n. Och efter en halvtimme eller så förstod jag glömma och få med. Men jag menade ju att hon glömde att lägga av telefonen på jobbet och fick därför med sig den - glömde med.
Jag tycker då det var ett bra uttryck. Man kan ju säga att man glömt bort nåt eller tagit med, varför inte glömt med? Han tyckte jag skulle sagt att hon råkat få med sig den eller nåt, men jag håller fast vid mitt glömde med!

Jaa, här sitter jag med cola och choklad och livet känns bra. Så klart hör jag Miss Lis ljuva stämma också.
Vaknade i morse, nästan helt av mig själv, och kände mig helt utvilad. Hörde kameran startas och stängas av, fram och tillbaka. Började fundera på om jag låg på den så det var mitt fel men nja, det borde väl varit Oscar som höll på? Ja, fast helt säker var jag inte förrän jag gick upp och såg att den låg på hans bord.

Eller som i morse när jag satt och tittade på tv och snart skulle gå och göra lunch.
Jag får ett meddelande och får panik och tänker "Shit, nu messar Carina och undrar var jag är, jag skulle börjat nu" (fick meddelande från henne igår om jag kunde börja en timme tidigare, självklart kunde jag det). Och så tittade jag på klockan. "Jaha, den var bara 11. VA?! 11?? Då måste jag gå om några minuter om jag ska hinna till 12!" Hjärtat rusar och jag undrar hur katten detta ska gå. "Jaha, jag började 13 ja. Okej".

Jag är fortfarande inne på det där med att glömma med... Synd att man inte gör det så ofta så man kan använda det mer.
Får ta det med mamma imorgon vad hon säger om det. Hon ska snällt köra mig till jobbet. Jag älskar verkligen lördagar med jobb. Bussen går här ifrån 8.53 vilket betyder att jag går typ 8.40-8.45 hemifrån. Bussen är framme sisådär 9.13 och då är det bara att vänta. Vissa kommer nångång 9.30-9.40 medans andra kommer prick 9.45 när vi börjar. Visst, jag behöver bara vänta en halvtimme men att gå hemifrån en timme innan... Njaa. Just imorgon kände jag inte för det och då var mamma gullig och körde!

Och för övrigt, så jag är själv imorgon kväll. Vette katten hur detta ska gå. Oscar ska på fest. Ja, ni läste rätt. Han ska på fest.
Nån från klassen har tydligen inflyttningsfest och han har delat på ett flak öl med Markus. Ja, ni läste rätt. Han har delat på ett flak öl med Markus.
Och dom ska vara där vid 20 eller nåt så jag hinner ju se honom kanske två timmar efter jobbet, men han visste inte när han skulle komma hem? Jag kom på att om dom ska vara där 20, är han nog inte hemma 22-23 när jag vill sova. "Kul att jag kommer få sitta uppe och vänta på dig när jag ska jobba på söndag". För så kommer det bli. Jag kan inte sova själv, jag vill inte sova själv.
"Ne gubbar, nu måste jag gå hem för frugan ska sova" haha, jaa.

Var nåt annat jag hade tänkt också, men det får räcka så länge.
Ska strax krypa till kojs och fundera på om jag ska ställa klockan på 7 eller 8 eller nåt emellan.

Ha en trevlig fredag och bra helg!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Tack! :)



Ställ klockan på 7.30? :D



Haha, skönt uttryck! Tycker det låter väldigt välbehövligt - hur har vi klarat oss utan detta uttryck i vår svenska ordlista? Inte för att ordlistan innehåller detta uttryck nu heller - men VÅR ordlista innehåller det nu, ööööh? Svamlar jag? ;)



Oj, ska O på fest, det var som 17! Och ett halvt flak öl, ja jag läste rätt? Ett halvt flak öl! :D

2008-09-26 @ 22:41:53
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0