Jag väntar

Hanna: Eller hur, man hade inte direkt klagat!


Jaha, vad ska jag göra nu då? Finns inget kul kvar att göra och jag vill bara gååå. Men det tar liksom fem minuter ner till ICA. Inte mer till bussen där ifrån. Så vi har tio minuter, säg en kvart om man räknar med att handla och det kan vara kö.
Bussen går 11.23 så jag skulle kanske gå hemmifrån nånstans mellan prick och fem över. Nu är klockan inte ens fem i. Suck. Jag som inte ville stressa, så fick jag för det.
Hade jag skyndat mig lite innan, eller framför allt ringt lite tidigare, hade jag suttit på bussen nu. Jaja, inget att göra åt nu, men då får jag ju snällt sitta här och vänta. Eller börja gå, i snigelfart. Fundera på vad vi skulle köpt på ICA, om det var nåt jag kunde i ha i väskan och i så fall köpa det.
Jag är hungrig, kanske köpa nåt att äta? Fast å andra sidan vill väl Pippi ha lunch snart, ja lika bra att vänta.

Ne men jag sätter väl mig och filar naglarna eller nåt. Har man inget bättre för sig liksom.
Förstår inte Oscar som går en kvart innan bussen går, trots att det inte tar mer än fem minuter att gå till bussen. Och han är alltid klart typ tio minuter innan han ska gå.
Jag där emot går gärna sex minuter innan bussen går, så man får småspringa lite, och kommer fram och hinner ställa sig och så kommer bussen. Och klär på mig och gör mig iordning på tio minuter innan jag går.
Jag tyckte jag fick spel när han gick här och tassade för han var klar men inte kan gå. Men det är ju ännu värre när det är jag som är klar och inte kan gå. Men nu är klockan ändå 58, då kan jag börja stänga av tv:n. Ta på en till tröja och börja gå neråt sakta. Och hoppas på lång kö på ICA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0