Första GI måltiden

Hanna: Aww, tack! Värmer att höra och lite pushning är ju aldrig fel!


Jaa, då var första GI måltiden avslutad. Well, vad ska man säga? Testade en zucchini för att se om dom var klara. Den var äcklig. Med lite vitlöksås (man fick lov att ha en kall sås till, men som Oscar sa kan det ju finnas smalare (men det fanns inget bättre hemma)) så smakade det gott/ingenting tills det sista då det mest hamnade i munnen och svaldes fort. Passera tänderna och gå direkt ner i halsen.
Men när man vant sig kommer det absolut att gå att äta igen, och jag ska ha det till lunch två dagar nu, haha.


1. Kött i marinad. 2. Sallad - utan sallad! 3. Färdig zucchinigratäng. 4. Färdig, smarrig fläskfilé.

Och så här smarrigt blev det sen! Plus ganska mycket vitlöksås också då, haha!

Kollade även om GI Viktkolls hemsida, och dom har ju gjort en veckoplanering med mat (så slapp jag göra det, mouahaha!) och det verkar som att allt kommer funka utom en dag med fisk- och räksoppa (jag äter inte räkor, kommer inte göra heller) och en dag med stekt lax, vilket Oscar inte äter.
Men, MEN!, han sa ändå att han kunde smaka, men ville ha nåt annat ifall, ifall.
Så det är ju nåt, som sagt är ju då GI en av dom få grejer han kan tänka sig att testa, och tror på. Sen är han ju så snäll så han gör detta för mig. Han vet att jag vill/behöver gå ner och han behöver inte det själv direkt (skulle räcka med att äta mer och bättre av mat och mindre av godis, även om jag ääälskar hans hull!) så det är ju inte det.

Nu ska vi titta ett till Samantha Who? innan läggdags. Och jag belönar mig själv, som varit så duktig idag med allt jag gjort och börjat med GI, med chokladglass. Hur GI är inte det då? Haha, ne men ja. Vad ska jag säga? Vi glömde äta det i helgen, det är gott och mysigt och även om jag ska försöka äta så mycket GI måltider som möjligt, får jag lov att äta annat också. Eller gott, bara på helgen (och söndag är ju helg?)
Och som frukosten, den kommer jag nog hålla lite som jag vill ändå. Kanske inte så bra, men äter jag GI till lunch och middag (och verkligen försöker komma ihåg att äta lunch varje dag) och droppar allt sött så gör det nog mycket.
Sen kanske man blir duktigare och strängare med tiden, även om det borde vara tvärt om.

Jaja, nu får jag sätta fart innan det blir mitt i natten!
Kommer säkert somna gotti gott i natt, känner mig slö och matt i hela kroppen och är bra trött.
Skönt att somna så, när man känner att man gjort nåt!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Jag var också så enormt trött igår, och sov till 7.30 imorse :D

2008-10-13 @ 08:35:56
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0