Soja på spisen

Anso: Vad gullig du är, välkommen tillbaka då hihi!


Nu ligger maten på spisen och ska snart smakas. Är måttligt skeptisk, det luktar väääldigt mycket soja. Jag är inte jätteglad i soja.
Och till det (stek fläskfilé alltså, inte bara soja) äter vi resterna från gårdagens qunioa. Och jag har gjort en tunn, tunn, saftig sallad.
Vi handlade ju inför veckans mat. Men grönsaker till sallad tänkte jag inte på mer än salladshuvud! Så det blev strimlad sallad, smått. Med purjolök som blev över från lunchen och en liten skvätt gurka som överlevt nån annan dag.
Men det blir säkert bra det också, blev väldigt blött och det passar ju bra när det inte är nån sås eller nåt till. Man kunde ha bajanerdigsås men Oscar tycker inte det är så gott, och då skulle man väl göra den som dom hade recept på (inte påse) och då blev det för jobbigt. Men men, maten ska smaka hoppas jag!

Sen återgår jag till Sims. Eller, jag gör det dom små minutrarna som är kvar på maten också.
Fast jag börjar nog om. Suck. Att jag aldrig lär mig. Man börjar smått och bygger ut sen.
Oscar ska snart gå och lägga sig, han ska spela (jissus och amalia, jag k...) Star Gate Worlds i natt. Dom har betan öppen 4-7 svensk tid, så han ska lägga sig snart för att gå upp och spela då.
Jag säger då det.

Men det positiva är ju att då får jag sitta uppe hur länge jag vill!
Typ 21-22 vanligtvis, men fastnar jag i Sims finns risken att jag lägger mig när han går upp, ujuj...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0