Så kan det gå

Det blev inte att jag gick och la mig. Hade tänkt det, och tänkte nästan göra det nu, men så såg jag klockan och kände att nee nu kan jag inte lägga mig. Klockan är snart 10, jisses!
Så det blir frukost nu, köpte franskt lantbröd (?) på ICA igår för att lyxa till mig lite, haha. Smarrigt var det allt när jag smakade igår. Sen är det bara att se vart dagen för mig. Ska äta paj ikväll kanske. Eller om jag har den klar tills Oscar kommer hem om det inte är så mustigt? Och så kanske vi äter varma mackor ikväll, håhå! Handla måste jag i alla fall göra när vi än äter vad. Men paj lät som en bra lunch när han kommer hem och är hungrig, gu så käckt!

Jahaja, dags att börja dagen då kanske? Kaffesugen är jag, nedrans Pippi som tjatar så så jag drack en kopp igår på jobbet! SÅ gott var det ju!
Jag som slutade ett tag, atagligen för enda gången jag drack kaffe var när jag var hemma och sugen, och då var nog vårat rätt gammalt (så ofta dricker vi) så det blev inte gott. Sen drack jag hos farmor och det var mums, och köpte samma hit. Har nog inte testat här än. Men det igår var smarr då alltså. Kanske kaffe till frukost? Och lunch? Och middag? Och hela dagen.
Jaja, vi får se. (säger hon och kan inte tänka på annat än att ta sig ut i köket och sätta på kaffe)

Äta, sen ska jag som jag sa till Oscar igår kväll: Rocka den här lägenheten med Miss Li!!

Kommentarer
Postat av: Jasasen

Får nog ta å lyssna in mig på hon dära Miss LI :P

2008-10-02 @ 14:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0