På tiden!

Ja det kan man lätt säga, att det var på tiden att jag kunde komma in!
På hela morgonen har jag varken kunnat komma in hit eller kommenterat bloggar på publishme/blogg.se.
Så irriterande.

Men, nu är jag här. Efter en lite halvknasig morgon.
Jag hade vaknat till nån gång av att Oscars telefon ring för att han skulle vakna. Sen runt 6.30 vaknade jag ordentligt för jag var hungrig. Hur knasigt som helst.
Så det var bara att pallra sig upp och göra sig två mackor. Hoppade i säng med dom och väntade på att alla morgonprogram skulle börja. Trodde att Rix MorronZoo började 6, men det började tydligen 7.30. Morrgongänget började inte förrän 7 men som tur var så hade Vakna! med the Voice börjat, så vi låg och tittade på det en stund.
Så det kändes ju bra att gå upp 6.30 när man börjar 14.

Men det blir en bra förberedelse för nästa vecka. Vi ska ha möte och det börjar 7. Känns kul, får gå hemmifrån typ 6.15. Känns mindre kul. Men men, så blir det ibland.
Har ätit min andra frukost nu. Och sett ett One Tree Hill (kunde inte hålla mig). Sista dagen idag, känns hur gött som helst. Får kolla om det finns mer schema till nästa vecka. Men jag tycker jag har klarat denna veckan riktigt bra. Det har ju bara gjort lite jätteont ibland.

Ska ta mig en Vie nu. Sån där liten hutt men som innehåller massa nyttigheter så behöver man inte äta frukt och grönt, haha. Dom hade nåt extra pris på ICA här om dagen, så varför inte testa? Självklart är det ju bättre med äkta vara men vi är ju så dåliga på det.
Och det blir nog en bra dag idag. Har vart rätt mycket det senaste och när jag kommer är Pippi och Carina på plats. Carina går nån gång på eftermiddagen och jag och Pippi stänger. Så käckt så!
Och imorgon är Jessicas första dag sen hon kom hem efter en vecka i Thailand. Har kännts rätt tomt och konstigt att hon inte varit här. Man räknar liksom med att när man kommer står hon i kassan, men inte denna veckan inte.

Nu får det vara nog tjatat, ska gå och se om nån uppdaterat sin blogg. Hoppas på nån uppdatering från Hanna, håller tummarna hårt!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Fastnade i boken så ingen uppdatering än.. sorry!

2008-10-01 @ 11:37:31
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0