Lugn morgon

Emma: Mysigt men stressigt, hehe. Men så är det ju inte längre då.

Hanna: Hehe ja det var lustigt att vi hade samma tradition där! Oscar tyckte vi var rätt knäppa som gjorde så, haha! Här kommer tomten med paketen under natten till julafton, men hos dom kom paketen fram när granen gjorde det så alla fick klämma och känna innan. Hua :p
Ja det är klart att alla vill träffa sina barn och barnbarn, så tråkigt när det är en bit emellan. Men jag tror jag ska försöka övertala mig själv att den dagen vi har barn så får den som vill komma till oss. Och försöka intala mig själv att man kan fira en annan dag.
Ahh, blocket var ju inte en dom idé! Det har jag inte ens tänkt på! Det ska jag absolut göra, gu så fiffig du är!




Sicken morgon jag haft! Så gottigott. Vaknade för det första typ 40 minuter för tidigt och vaknade riktigt gott. Somnade om men vaknade bra sen när Oscar väckte mig, så skönt när det inte är jobbigt att gå upp.
När han gick satte jag mig här en stund. Fanns inte lika mycket att göra som vanligt eftersom jag var uppe sent igår och kollade men ändå, då blev det tidig frukost.
Satte mig vid tv:n med frukosten och satt där nästan två timmar. Åt inte så länge, men det var så gott att kunna lägga sig ner och bara ta det lugnt när frukosten var klar. Inte massa måsten och ska:n.
Så nu tänkte jag diska och plocka iordning lite i köket. När man inte känner att man måste eller nåt. För att man vill. Då är det så mycket roligare.

Ne, jag tänkte på nåt annat också men så börjar tankarna flyta iväg (lik lillebror?) och jag glömde det jag tänkte skriva. Så då är det väl lika bra att gå och diska, innan nya Lipstick Jungle kommer ner så jag fastnar, igen.
Toodels, så länge!


Why don't you wanna take a shower with me baby?

Kommentarer
Postat av: Jasas

SÅ fint här är inne nu! -me like-



Härligt med inga måsten :D

2008-10-23 @ 12:21:23
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0