Gnälla och vänta

Hanna: Det lät fiffigt, har jag aldrig tänkt på. Inte för "hela rätter", för det är ju portioner med mat som blivit över.
Uscha, förstår inte folk, tror dom inte att det hörs? Det roliga är att, det första jag hör när jag sätter mig här idag är spolande vatten! Snart tar väl vattnet slut, kan man hoppas.


Nu har jag suttit typ en halvtimme och väntat på att Oscar ska bli klar så vi kan äta frukost.
Eller när jag kom upp frågade jag om vi skulle äta frukost och det skulle vi sa han. Jag gick på toa och startade en tvätt och när jag kom ut sa han att han var strax klar. Så jag satte mig här och väntade.
Då är grejen att jag väntar på honom, samtidigt som han väntar på mig. Även om risken finns att om jag frågar efter tio minuter om han är klar är det nåt mer han "ska bara". Min lille Alfons Åberg.

Men nu tänker jag vänta en stund till, så blir det lunch istället. Kollar listan och jag har planerat bara köttbullarna. Känns sådär. Kanske får ta resterna från igår istället, det blir smarr.
Kanske se ett avsnitt av nåt och sen äta då. Så lagomt och bra.

Och så frågade jag precis om han var klar snart och får "alldeles strax" till svar. Och det kan ju inte ha varit meningen att när han sa för en halvtimme sen att han snart var klar, att han menade nu.
Nej, han har börjat med nåt nytt eftersom han väntade på mig. Men jaja, jag fick ju läst mina bloggar och istället för att äta lite frukost, sen lunch och jätte sen middag så blir det tidig lunch och kanske lite tidigare middag.

Jag fick ju så stor variation på min matlista jag gjorde här om dagen.
Om man bara ser till middagen då, eftersom lunchen inte finns med på alla och är mest rester.

Torsdag: Kycklingfilé
Fredag: Fläskfilé
Lördag: Kycklingfilé
Söndag: Fläskfile.

Och det är bara dom fyra dagarna som står med på min lista. Men det är för att det är bara det, och köttfärs (som vi typ åt varje dag i början av veckan) som Oscar äter.
Så jag vette katten om man ska slänga GI i väggen och köpa en VV-receptbok och äta riktig och god mat istället.
För sen är det ju tydligen så att jag har inte börjat min "fas" än, såg jag. Och i den här fasen så måste man äta och göra som dom bestämt, med träning och sånt också. Och det funkar inte för mig.
Sen är det också så tråkigt att dom har massa recept och menyförslag och grejer, men sen finns dom inte med och är "räknade" så man kan inte lägga in dom i sin dagliga lista.

Man har ju så man kan lägga in frukost, lunch, middag och mellanmål och även träning. Men jag ser ingen mening med att lägga in bara två eller tre mål av fyra, om jag ätit det sista men bara för att det inte finns med.
Eller säg då att tisdagens middag inte finns med. Sen äter man det till lunch på onsdagen plus att onsdagens middag inte finns med. Då står det som att man ätit frukost och kanske nåt mellanmål, då blir det ju gör tokigt.

Nej, vi får väl se. Får ju prova året ut och se om det ger nåt resultat.

Kommentarer
Postat av: Ann-Sophie

Jag tycker ni ska lägga ner GI och köra VV food istället. Hehe :P

Det är så jädrans noga med GI om man ska kunna gå ner några kilon. Inget socker alls ju! (ajabaja med äppeljuice, thihi).

2008-10-18 @ 16:21:54
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0