Fredag igen

Erika: Hehe ja, får väl se hur många morgonar (konstigt ord?) jag orkar göra mig kaffe och ha mig. "Som alla andra". Hmm ja, vi har spelat lite Wii så det är nog så dagen fortsätter. Städ, Wii och/eller film och självklart mys.


Ja som sagt så blev det lite Wii förut. Oscar har hittat en så smarrig glass på Lidl, och den är som godast nästan rinnande. Så det har liksom blivit att vi ätit den när vi spelat, så hinner man ta några tuggor emellan och så smälter den mer och mer och så gott! Choklad med choklad"kross" i, men inte sånna pytte bitar men inte så mycket heller. Ja, gott är det.
Käkade lite paj när han kom hem.

Dom skulle tydligen dricka och mysa hos nån i klassen ikväll. Jag är sådär sugen på att umgås med alla pundare från hans klass. Speciellt då det inte är ett uttryck då många av dom knarkar/knarkat, varit på avvärjning eller bara är dumma i huvudet ändå. Sådär sugen på att umgås med dom efter allt man hört.
Sen pratade dom eventuellt om pub bowling i helgen, det lät lite bättre då. Får väl se.

Nu ligger den och sover. Ska fortsätta torka ur skåpen nu, och fundera ut hur jag ska få torkat under brödskåpet. Vi har ju ett torr/brödskåp överst, sen en liten frys och sen kylen. Och när jag stod och torkade i översta skåpet såg jag hur dammigt det var på frys"taket". Ajaj...
Ja, städa sig varm känns bra. En good idé.

Och så testade jag och tanka "alla" Miss Lis skivor förut. Fattade det som att hon släppt tre vanliga och en "Best of". Så jag kan bara säga, Hanna om du tänkt tanka nåt med Miss Li, tanka hennes Best of album.
Fanns några lite småbra och kuliga låtar på dom övriga men dom var inte som best of (finns kanske en anledning till det?). Eller så måste man liksom vänja sig vid dom men dom flesta på Best of är ünderbara!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Har hört ganska så många låtar med henne nu.. jag ger upp!

2008-10-04 @ 22:18:48
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0