Den mystiska tröjan

Hanna: Haha ja kanske, men av nån anledning ville vi alltid sitta fram.
Wow, ska Hanna in på Jysk? Då måste du ju titta på ZZ Top-tomtarna! Hoppas dom har dom uppe. Och så får du säga hiss eller diss sen. Och bara så du vet, så vi har dom uppe, hoho.




Jag vet inte riktigt vad det är som har hänt, men lite läskigt är det allt. Förra julen fick jag en tröja av svärsyskonen i julklapp, en såndär tjock och go en. Jag var nog rätt tjock och go själv, för jag fick liksom inte på mig den. Eller jo, men armarna stod rakt ut som en fågelskrämma för den var för liten så jag fick inte ner armarna.
Upptäckte idag, när jag jagade efter kläder till just idag, att det var en precis likadan som min gose tröja/jacka (så nu vet jag också var dom köpte den, höhö) och tänkte för skojs skull bara testa, man vet ju aldrig typ.
Gissa om jag blev förvånad när jag kom i den! Den är lite kort men jag hade inte tänkt ha den knäppt (och ärmarna räcker, det är alltid det viktiga). Det roliga är att jag tycker nästan min är lite liten, och den är två storlekar större.
Men som sagt, den andra var ju lite kort, det är typ det som gör det. Det var lite kul.

Grejen var ju då, att jag undrade vad som hänt. Jag har då inte gått ner nåt sen förra julen och... ja egentligen allt säger att det skulle vara omöjligt.
Men jag ska väl inte klaga, nu har jag ju en tröja till då. Perfekt om man vill ha nåt mer än bara typ t-shirt men inte massa kläder. Jag tänkte ju ha en typ lång t-shirt idag, och så det tröjan över. För det blir nog rätt kallt i bara tröja, men för varmt i jacka. Usch, gillar inte denna årstiden.
Ne, men det var ju lite roligt ändå, så jag ska väl inte gnälla. Jag blev bara så paff och fundersam.

Nu ska jag fixa lunch. Oscar har nanat snart en halvtimma så maten blir klar när han vaknar. Pratade precis med mamma och hon höll på med mat hon också.
Så om en timme på ett ungefär åker vi. Göttilagom. Det börjar ju om två, tar en halvtimme att åka men så har man ju tid på sig där också att hitta biljetter och platser och sånt.
Nice, nice.


Ahaa, nu har jag kommit på det. Tröjan har liksom töjts ut när det bara hängt på en galge, och sträckt us och så där. Det var så det gick till. I know it now.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Jag älskar denna årstiden!! Kläder är det minsta problemet, jag tycker det är värre med skor isf!

2008-10-26 @ 12:17:56
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0