Tankar och Björn Gustafsson

Kände att jag blev sådär fundersam på det här med att tanka serier och så vidare.

Jag undrade alltid hur folk kunde följa flera serier samtidigt. Eller se flera avsnitt per dag. Eller se ett par filmer i veckan. Det kändes mest som att folk kunde ju inte ha gjort annat än suttit här och tittat på ditten och datten, men hur katten hann man det?
Jag som alltid ville och försökte sitta med näsan i skolböckerna, eller kanske försökte hitta på nåt annat att göra för att slippa, skulle aldrig kunnat sitta och tanka en serie och sen lägga ner tid på den när jag egentligen hade bordat (hmm, trevligt ord?) pluggat. Och så trodde jag att andra tänkte också.
Men nu när jag suttit här idag och sett "ett par" avsnitt så förstår jag hur lätt det var - om man inte satt där med näsan i böckerna. Om man inte pluggar (oavsett om man går i skolan eller inte) så har man ju hur mycket tid som helst till att titta på serier! (Förutsatt att man inte har familj eller nåt annat "tidskrävande", humor) Har man inget med sig hem från sin vardagssyssla, då kan man ju sitta ett tag och se några avsnitt om dagen.
Så då kan jag sova med gott samvete?

Sen måste jag bara säga, Björn Gustafsson ÄR ju bara så skön!
http://www.youtube.com/watch?v=MKiEpNIALvA&feature=related
Tar väl ett tag att ta sig igenom klippen, men eftersom han verkligen är skön, så måste jag säga att det är värt att förlora en kvart av sitt liv för.
http://www.youtube.com/watch?v=TcIl14RyrQo&feature=related
Blev inga länkar här heller, så kopiera adressen och klistra in i adressfältet.
Björn Gustafsson gott folk, vad vore vi utan YouTube? Bara för att Melodifestivalen snodde honom så fick man inte se, men tack vare YouTube, och dom som lägger upp allt, så får även vi se. Om, och om, och om igen.

Okej, det blev inte så mycket om det där med serie tittande, jag skyller på Björn Gustafsson. Hade han inte varit så bra (tredje gången, snart borde jag få betalt?) så hade det nog kommit mer. Och jag hade hunnit sett mer serier. Men nu har han uppehållt mig alldeles för länge. Och en stund till blir det, så bäst att avsluta nu så har inte Björn nån ursäkt att hålla mig uppe så mycket längre till.
Ses imorgon, också? Eller senare? Håll tummarna!

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0