Städat

Nu har vi städat och dammsugit och gjort fint här idag. Jag tror vi får flytta till mindre igen, det är ju så mycket golv att dammsuga! Hela 18 kvadrat mer, men det känns som... 100 eller nåt.
Nu väntar vi på snubben som ska komma och mäta vart kryddhyllan ska vara och så. Ska bli spännande och se hur han tänkt göra, det är nog inte det lättaste eftersom fläkten öser ut loften uppåt, och själva den som suger ut luften sitter ovanför i taket. Jaja, får höra med honom hur han tänkt, ingen idé att jag sitter här och gissar och funderar.

Ska försöka läsa mig igenom den käcka länken jag fick från snälla Hanna (inlägget med länkarna http://jeinyn.blogg.se/2008/june/lankning.html ) Ska se om jag kan få bort "OM" först och främst, ovanför "min" bild. Men då kände sidan att den skulle bli segare än segast så det kanske får vänta lite. Men den verkar jättebra sidan, bra förklarat och så (det jag läst än då, hehe). Ne, ta sig en frukt kanske och hoppas att han inte tänker trilla in allt för långt efter 12 så jag hinner äta innan jag åker. Men så kom han, innan jag hann avsulta meningen!

Perfa med folk som kommer utsatt tid, eller lite innan också speciellt när vi har en tid att passa i köket, haha.
Han klättrar och mäter och har sig. Ser rätt roligt ut. Så bidde ingen frukt för mig men kanske mat sen då när han åkt. "Rester" från igår. Kotlett och potatiskrokett och om jag orkar koka mig beinesås (kan verkligen inte stava till det eftersom jag kallar det vanligvis för bajanerdigsås). Bidde potatis över igår och köpte en stor pack kött så det blir bara att steka på dom sen. Gottigotti.

Ska ta och spara här och se om jag kan göra nåt åt detta "OM". Spännande!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Duktish du är ^^

2008-06-19 @ 12:38:54
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0