Drömmar

Haha Sussi, jodå det ska vi göra. Har en hel lång lista med grejer men det har ju varit långhelg men imorgon ska fastighetsskötaren få att göra!


Hade en heltokig dröm i natt, eller i morse i alla fall. Igår var det så tråkigt och ledsamt så hela morgon blev less. Men i morse var jag på jobbet, hade precis börjat. Så hade en snubbe lassat upp massa grejer han skulle ha. Börjar att stämpla in en liten låda, för 802 kronor. Sen bara allt krånglade, det kom upp felmeddelanden och det var inte mycket som funkade. Försökte fråga om hjälp men av nån anledning var det ingen som ville hjälpa till. Så var man så arg och irriterad när man vaknade. Tur att det inte höll i sig så att dagen här kan bli bra.

Har ätit thekakor (som mest blev frallor i brist på utrymme) till frukost. Dom blev riktigt smarriga, inte alls som igår. Eller dom var ju goa igår också, men då smakade ju mitten som deg. Och dom är ju verkligen så mättande! Blev en perfekt frunch att stå på till gamla lägenheten. Om det inte börjar regna nu, det vore ju skit. Det är bara 8 minuter Lost kvar så sen kan vi gå bort. Skönt att ha det gjort, så mycket som möjligt! Känns som tiden springer iväg nu när jag bara är ledig två dagar nästa vecka. Måndag om en vecka är det ju besiktning, och då är det ju bra om det är städat också.

Tar lång tid att skriva medans man äter och tittar, så nu är det bara att vänta på O igen som ska äta. Sen kan vi gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0