Koket

Det var lite lustigt, när man går in på bloggen kan man ju se när man senast skrev ett inlägg eller om det var si många dagar sen och så många timmar sen. Och så gick jag in nyss och då var det exakt 2 timmar sen jag la upp http://jeinyn.blogg.se/2008/june/idag.html Eller det stog bara "2 timmar" men egentligen var det ju lite mer. Roligt var det i alla fall, tyckte jag lite grann just då.

Nu har vi fått upp massa i köket, kul. Och upptäckt att våran spis har allvarliga problem. Igår när vi glömde spisen på 'S' (inte glömde, men maten stod i på 'S' och blev rätt snabbt klart) så smälte den lilla knoppen man trycker på för att öppna luckan lite. Så vi trodde att det var för att den blev så varm för att ugnen stod på 'S'. Så ska vi använda den idag, ställer den på normal värme och 200C och nu när jag kommer ut efter lååång tid och den äntligen är klar, då ligger hela knappen i en plasthög på golvet! Den smälte loss helt och hållet! Så tokigt.
Får ta och höra med T om det verkligen ska vara så. Det går ju knappt att använda dom knapparna till spisen för det är så varmt, och då var ugnen bara på 200C. Nu ska maten vara inne i 60 minuter men vi får ju kolla efter 30 eftersom O fick ta ut sin mat efter halva tiden igår, och då var den bränd. I och för sig på 'S' då men ändå.

Och ja, kroken löste sig! P ringde K som sa att han fick låna både bil och kärra så P och O ska köra sängarna imorgon, treeevligt! Och sen ska dom la passa på att ta med lite kartonger från förrådet, så det är nog bäst att vi går ner och kollar vart vårat förråd är sen senare.
Som tur var blev vi dessutom dubbel garderade med kärra. A ringde V och frågade om han kunde tänka sig hjälpa till. Nja, han skulle inte vara hemma med det gick bra att låna bil och kärra. Men men, tyckte det var bättre att P fick hjälpa till lite, det var ju på tiden. Plus att P och O är ju bästa för att bära, och sängarna är ju inte precis lätta.

Imorgon blir det kina mat. M och A går på nån special diet så dom äter totalt kanske 2 ägg, en tomat, ett digestive, sparris, nåt kött och kanske nåt mer - på hela dagen! Och så gör dom i sex dagar, sen på sista dagen (som blev imorgon för dom då) får dom äta vad dom vill till middag, så då kände dom att kina var bra för att magen inte ska få en chock och det är ju också lite "smal mat" och ja, sen är det ju gott också.

Glömde skriva förut också att P är så snäll. Hon tog med sig en sängram från Frölunda till oss eftersom det blev vajsing med våra skruvar och allt. Så antingen ska hon lämna den imorgon bitti och köra mig till jobbet sen, eller så skulle hon bara lämna ner den på jobbet och sen fick P och O hämta den.
P snäll. M också snäll, alltid. Alla snälla nån gång tror jag.

Kommentarer
Postat av: Jenni

Länken blir inte som jag vill :( Det ska ju stå "Idag" och inte länk. Dumma.

2008-06-14 @ 19:15:33
URL: http://jeinyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0