Babbel

Det kunde jag la anat. Vi kommer dit och frågar vilket förrådsnummer som är vårat. Men det vet dom inte! För dom har liksom inget "system" eller så, och folk tar ändå bara det förrådet dom vill ha. Det finns två med vårat nummer, men det är inte ens säkert att nåt av dom är vårat? Så ringer hon den förra hyresgästen och ger dom helgen på sig! Sist var det "Tömmer ni inte idag gör fastighetsskötaren det imorgon!" Och jag veeet, imorgon kan inte dom göra det men vi kan! Så när jag sa det att imorgon har vi kärra, får vi inte ta det grejerna då så blir det inte. Ne då är det vårat fel för vi kom idag! Men vi hade ju räknat med (dumt nog) att det skulle varit tömt! Det var ju så det sas från början.
Så jag ringde upp dom själv sen och då säger hon den förra hyresgästen att hon kan inte flytta för det är för mörkt, men hon har ringt tre gånger och sagt att dom ska fixa lyset! Varför gör man inte det då? Tror jag ska gå till varenda granne i huset och be dom ringa och klaga på det! Efter 11 idag hade dom lovat att fixa det, så vi ska gå ner sen och kolla. Så då var det ju deras fel ändå, så klart.

Sen frågade jag om nycklen till cykel rummet. Då frågar hon mig "Ska ni ha en då?" Ehh, ja tack vi vill kunna ställa cyklarna nånstans? Så då får vi gå ner till fastighetsskötaren och be dom fixa en, för nyckel till cykelrummet får man ju inte bara sådär utan det får man ju be om! Ja men det är väl klart, så är det ju alltid, att vi inte tänkte på det!

Sen ville hon bli av med oss, haha! Men icke. Då funkade ju inte nyckeln till tvättlåset, men det var lite lättare fixat. Hon gav oss ett nytt med fungerande nycklar och vi skulle säga till fastighetsskötaren att ta bort det gamla. Fääärdig!


Sen är ju jag så skicklig så jag gjorde inte annat än bort mig när vi var hos fastghetsskötaren. Han måste undrat vad jag gick på eller nåt, haha!
Dom satt där jag hade för mig, men har inte varit där på år och dar och vet inte ens om jag var inne i själva rummet. Så vi kommer in i en liten skrubb typ, där det sitter en kille som såg ut som en sommarjobbare. Jag säger då nåt i stil med "Vi skulle vilja ha en nyckel till cykelrummet." Då svarar killen att vi får gå upp till kontoret. Jag trodde att dom hade typ ett kontor ovanför hans lilla skrubb, där dom "riktiga" fastihetsskötarna satt (eftersom jag trodde han var sommarjobbare) så jag vände mig om och möttes av en till skrubb, eller förråd med maaassa grejs, så jag fortsätter runt (en liten piruett med andra ord) och frågar vart det ligger, haha! Han tittar konstigt på mig (tror väl jag är full eller går på nåt) och pekar upp dit vi redan varit. Jaha men där har vi redan varit. Då ringer han T så jag får pratat med honom och han säger att dom ska göra en nyckel till oss, för dom har inga att bara dela ut, fine.
Så frågar han nåt, jag tycker att han frågar "vart det ligger" (cykelrummet) så jag börjar förklara att vi tror att det är på gaveln men vet inte om det är rätt eftersom inga nycklar fungerar..... Då säger O att han undrade vilket nummer vi bor på!
- Vilket nummer bor ni på?
- Det ligger nog på gaveln...
Haha jaja det är tur att man kan bjuda på sig själv. Bäst blir väl sen när O ska sommarjobba där. Dom lär ju undra vad det är för fel på mig. "Ne du vet J, det är hans dotter." svarar han och alla förstår. Nej usch, nu kan jag inte visa mig där igen. Och han sommarjobbaren var inte sommarjobbare, jag vet bara inte vem han är. På hemsidan så saknas ett namn på varje bild (är en bild på alla fastighetsskötare för varje område, eller ort eller vad man ska säga) förutom papi då, han är ju själv. Hade varit lite roligt om dom haft en bild "Här är din fastighetsskötare!" men inget namn.

Hoho jaja, nu ska vi börja med maten. Färsk potäter och vad det nu var för kött. Värsta lunchen. Men gott ä're. Sen ska jag jobba, minns inte vilka som var där men det är jag och P som stänger, tjiho! Vi pratade i en halvtimme i telefon igår, haha! Hon skulle bara ringa och fråga om jag kollat min spec och bonus och grejer. Så pratade vi om allt annat också, så klart. Och mer lär det ju bli ikväll. Som hon sa igår, hon är så social så det finns väl ingen som inte känner henne! Idag känns det skoj att jobba, gött folk och jag och P till stängning, tjiiihoo!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0