Krok?

Äntligen hemma, i nya då, efter jobbet. Börjar fundera på vilket som är hemma. Säger ju självklart att detta är hemma, det är det ju nu och ska vara ett bra tag framöver. Men samtidigt är ju den gamla också hemma. Knepigt det där.
Skulle sitta lite granna och sen ut och greja i köket. Och klura ut hur det ska bli med sängarna (två stycken 80 för dom som tvivlar?). Att det kan bli så komplicerat över en liten krok!

Och C har varit duktig, jag är så imponerad! Inte bara hade hon gjort schema för åtta veckor fram, ja ni såg rätt: åtta veckor fram! Hon hade också kollat upp det här med Trygg Rygg så i veckan kan jag ringa och höra om nån vill fixa min rygg. Kanske? Ne men hade ju varit käckt om den ville bli fungerande igen, lagom till efter flytten, HA!
Och schemat såg bra ut, mycket trevligt. Hon gör fina scheman C. Mycket tider och sånt, helger gillar vi det är bra. Och jag gillar när man säger att man ska jobba en dag (tillexempel om man som idag säger att man ska jobba imorgon) och en av dom som ska jobba utbrister "Vad bra!" Så skönt när man glädjs av det lilla.

Fast P tyckte jag var lite konstigt som för det första inte tittade på fotboll ikväll. "Inte ens när det är Sverige?" tyckte hon. Och när det kom fram att jag inte ens hejar på Sverige, då blev hon förfärad! Haha. Jag tyckte att jag tittar aaaldrig på fotboll eller nåt, kanske möjligtvis om Finland spelar eller om det är Sverige-Finland. Men det var konstigt tyckte P, att jag hejar på Finland när jag inte ens är född där, haha. Och eftersom mina föräldrar inte är finska. Och så förvånad hon blev när jag sa att jojjemen, det är dom visst! Det hörs ju inte tyckte hon men ne så är det. Och jag råkade säga att M var lite "konstig" eftersom det inte lät alls som att hon kom där ifrån och då sa P att nej det är hon inte alls för hon är gooo.

Roligt det där med dialekter egentligen. Jag skulle ringa 3 för att det var vajsing på min telefon. Så gick vi igenom mitt register med namn och adress och så och så skulle ha hitta mitt närmsta kontor eller butik eller hur det nu var. Och då sa jag att det borde väl vara i Göteborg och sa han att jasså bodde jag nära Göteborg. Jo det är väl ett par mil sa jag och då sa han att det borde han ju hört på min dialekt! VIlken dialekt undrade jag då.
Vi är lite speciella vi. Lite trasiga och knasiga.

Nej, nu får jag gå ut och greja för jag börjar änna bli hungrig. O tyckte att vi skulle äta i köket nu när vi har ett kök och ett köksbord. Så då får man ju fixa och dona där ute för att få plats bland allt grejs. Och det har regnat idag, jippi jippi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0