Bloggen

Ååh vad jag vill fixa och greja med min blogg! Men vill liksom inte bara flytta menyn och ta bort OM och sånt. Vill fixa med bilder och färger och allt sånt men kan ju bara inte, haha. Får väl börja med att tanka Photoshop och testa runt där. Vet inte hur man gör eller hur jag vill ha det men man får ju testa sig fram. Det löser sig allt.
Lite roligare att få en personlig blogg. Av dom designerna så var det denna som passade mig bäst, fast på nåt sätt absolut sämst. Kokooo.

Idag blir det kebabkött i tortillabröd (punkt, för O's del) och sallad. Smarrigt värre. Vi stod på ICA och undrade vad katten vi skulle äta, jag var inte sugen på nånting. Sen säger O att vi kan äta kebabkött. Men vi har två påsar pommes i frysen i gamla lägenheten så jag sa vi köper inte mer pommes. Men! Hoho, så kom jag på att man kan ju ha det i bröd! Så så blev det, smask! Bara några minuter Grey's Anatomy kvar sen blire mat! Jag gör mat, steker kött och hackar grönsaker och O diskar. Perfect. Och det bästa är att man slipper stå på varandras tår, tjihoooo!

Kommentarer
Postat av: Natalie

Hah jag älskar att hålla på med att designa bloggen ;P för mig så sitter det mesta just nu :)

2008-06-22 @ 21:41:36
URL: http://freakindoktorer.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh gud så gott!

2008-06-22 @ 22:15:48
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Hanna

..fast jag gillar iofs inte kebab men kycklingkebab :P

2008-06-22 @ 22:16:02
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0