Spore

Idag (eller igår, för att vara petig) bestämde dom sig för att släppa Spore CC (kallar det CC för det hette nåt med creator... blabla...) så det har vi testat. Så skojigt, även om man liksom fastnade i en stil hela tiden kändes det som.
Man ska bygga en varelse, finns massa olika munnar, ben, fötter, "vapen" och annat att lägga till. Och man gör precis som man vill. Ögonen på knäna, sju munnar eller meeeega långa ben. Precis som man själv vill. Och då blir det lätt att man fastnar i att göra samma slags saker, eller liknande. Även om det finns så många olika.
Det är ju samma som gjort Sims och där är det ju lite så, både med människor och hus att man gör nästan samma hela tiden. Men men, blir väl bättre sen när själva spelet kommer så man kan spela med tokgubbarna man gör.
http://eu.spore.com/home.cfm en länk om Spore. Nice, nice.

Och O som absolut inte, inte skulle lägga sig senare än igår (jag klarade det så det var nog strax innan det blev ny dag) sitter uppe så jag får nog sparka honom i säng. Och jag som ska upp typ 6, unbeliveble, sitter här än. Dags att nana I say!
Natts!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0