Sovet

"Jag börjar jobba snart!" eller om två veckor, men visst man ska inte klaga. Först bestämde han sig för att sova vid 22, kom på att det kanske var lite att ta i. Sen tyckte han 21.20 att han skulle sova om en timme, jag tyckte att det var lite att ta i. Men nu strax innan 23 gick han faktiskt och la sig, jag är imponerad!
Och som sagt, ska inte klaga. Då däckar väl jag också (förhoppningsvis) i bra tid och slipper vara så trött när klockan ringer? Ska hoppa upp och duscha innan vi ska ner och gnälla imorgon, trevligt att vara pigg och alert då, HA!
Kan inte sluta att bli förvånad, även om jag borde lära mig snart.
Skulle inte alls bli förvånad om vi inte har nåt förråd på lördag när vi har släp. Men då får dom bannemig åka och hämta alla grejer, packa dom och bära dom till förrådet sen! Blääää.

Har Simsat nästan hela dagen idag. Var borta och packade nästan allt färdigt, O ska åka med mig en bit till jobbet imorgon och göra färdigt där så dom kan skeppa grejerna på lördag - när jag jobbar! Mouahaha! Ne, jag hade gärna hjälpt och har ju gjort det så gott jag kan alla andra gånger, kan ju inte hjälpa att det blidde så här nu. Och O är ju med, det löser sig.
Sims var trevligt i alla fall, det jag skulle skriva. Börjar tröttna lite igen, blir för enformigt.
Kör en gubbe, utan åldring, som har toppat tre eller fyra karriärer nu. Adopterat ett barn och ska öppna en IKEA-butik. Och han tre katter som drar in runt 800§ om dagen. Han har rätt gott med simdaler.
Intressant, jag vet.

Åt för övrigt en upptinad fralla/thekaka förut. Smarr! Den var så saftig, eller lätt eller vad man ska säga. Och smulig som bara den, men gottigt!
Blir smaskens till frukost imorgon. Eller idag om jag inte skyndar! Hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0