Sandra Roberts? Julia Bullock?

Sandra Bullock heter hon ju, inte Julia Roberts. Och jo, jag kan ju se skillnad på dom men tydligen inte läsa rätt namn på dom.
Vi hade sett filmen innan, misstänkte det men efter typ 7 sekunder så sa O "Ja, den har vi sett innan! Det händer så och så och så!" Schh, jag kommer inte ihåg. Eller jo, men bara vissa bitar. Minns att när vi såg den förra gången tyckte O inte den var bra, men skit i det tänkte jag så nu ska vi snart se färdigt på den.
Bäddade sängen i pausen, känns skönt att få sova i sängen i natt. Och i nya, fina sängkläder. Fanny i svartvitt. Funderade på om jag skulle tagit Tommy, men den är rutig så det fick bli Fanny. Jaja, sånt är livet.

Kan väl inte påstå att filmen är direkt jättebra men har man väl börjat kan man ju lika gärna fortsätta. Hade ju inget bättre för mig, hö. Men sen ska det nanas. Så vi kommer upp och iväg till stan imorgon. Är så trött så jag vet inte vad på telefonen nu. Batteriet är dött nu också har jag märkt. Man får ladda den hela tiden. Den var full laddad i morse. Vanligtvis brukar jag kunna gå två dagar utan att behöva ladda telefonen (två arbetsdagar då, med mess och sånt på väg till och från och under jobb) men laddar den ändå varje kväll. Idag har jag inte använt den många sekunder, det går ju inte. Och som sagt så var den full laddad i morse och nu plockade jag upp den och den hade stängt av sig för batteriet tagit slut.
Baskemig att jag ska ha nåt bättre imorgon, den har ju krånglat sen dag 1 egentligen men orkade inte tjabbla om bara lite små fel. Men detta funkar ju inte, och den är ju bara nåt halvår gammal.
Och på tisdag ska vi ringa T om han inte varit här imorgon. Fixa fixa måste han. Och vi måste hitta besiktningspapprena. Var vara?

Och ja, maten var mums idag! Vi beställde förrätt (kyckling på grillspett med jordnötssås för min del) och varmrätt (skivad kyckling med grönsaker valde jag) och skulle ätit efterrätt sen också men alla var så mätta så vi åkte hem. Jag körde en liten blandning av alltihoppa, eller lite granna. Jag körde min kyckling och dom grönsakerna jag gillade (morot, paprika, nån enstaka vattenkastanj, tror det var bara det?) och på riset hade jag O's sås. Och lite extra salt. Mumsigt värre! Kommer jag ihåg ska jag nog ha samma som O hade idag, om vi äter där igen. Eller friterad kyckling. Funderade på det men kände nee. Så när vi gick beställde dom andra i rummet (barnrummet kom jag på sen, inte VIP-rummet som jag först trodde) det och det luktade ju så gott! Mums! Så det får det bli nästa gång det blir kina.

Nu ska vi se klart filmen så det kan bli sänggång snart. Sov så gott där ute, och inne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0