Renovering

Tjiho, målaren ringde idag och väckte mig och frågade om vi inte ville att dom skulle komma och måla- och tapetsera om på måndag. Njaaaaee.... Svarade jag inte! Tjiho tjiho! Vi trodde vi skulle behöva vänta till augusti/efter semestern men icke! Så börjar han räkna upp vad dom ska fixa: Det står här kök och vardagsrum.... och sovrum.... och hall.... och klädkammare och toalett... Så jag frågade vad vi skulle förbereda, ja att dra sakerna till mitten av rummen. Då fick jag ju fråga om dom skulle göra alla rum samtidigt, och han frågade hur många sovrum vi har, ett så det är ju hela lägenheten som ska göras om. Och om vi skulle bo där under tiden, ja vi lämnar ju dom andra nycklarna på tisdag. Ja då får vi väl se hur vi gör, typ! Så nån gång 7-7.30 kommer dom på måndag och börjar. K ska ju vara här, försöker ringa mamisen och fråga när han kommer. Sen vid 10 ska vi ju vara på besiktningen av gamla lägenheten! Full rulle, på min lediga vecka jag tackar.
Fast detta går ju före att få vara ledig. Man kan ju alltid gå och vara nån annanstans om man inte vill vara här. Men dom får ju antingen göra köket och sovrummet först eller v-rummet först, så man kan vara nånstans. Och smårummen får dom väl göra när dom vill. Men så gött att få det gjort! Sen är det ju bara köksgolvet och köksluckorna kvar så är allt gjort. Men man får iallafall börja plocka och sätta upp grejer. Trevligt!

Nu ska jag, som varit på Sims-humör i evigheter, spela the Sims med IKEA-heminredning! Ball. Först frukost, sen Sims. Sen hänga tvätten som jag varit så duktig och tvättat. Kom på att jag hinner ju köra en maskin innan jag går, om jag kommer upp så här i tid. Grrreat!

Kommentarer
Postat av: Hanna

FAN vad coolt med SIMS med Ikea-inredning, haha :D Och fan vad kul att ni ska få renoverat. Vad har ni valt för tapet(eter)/färg(er)? Hoppas på före och efterbilder ;)

2008-06-25 @ 12:01:18
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0