Grills

Grillen luktar gott, mums! Har varit uppehåll ett tag nu så vi vågade oss faktiskt på att tända grillen. Flintastek och sallad, jamijami. Fick kört lite Spore-demo också. Förstår varför man inte tycker det är lika skoj. Bara någa få grejer så det känns som det blir bara samma om och om igen, men ändå känns det som jag gjort olika grejer här, jämfört med hemma. Skojs. Och A var bra på att bygga. "Stooort!" Allt skulle vara stort, haha!

Kändes som att firandet vi sjön var... litet. Brukar ju vara utomhus med dans runt stång och lite stånd och massa folk. Eftersom vädret är som det är så hade dom det inomhus i år (och förra året men då var jag ju inte med) och då sprang dom ju i dans runt typ hela lokalen, och hade stånden längs sidorna. Samtidigt som musiken var så hög så, som A sa, man hörde inte vad man själv tänkte.
Jag som gnällde så förra året för att vi hade så tråkigt firande i Västervik och när O fick vara med första gången här, så var det så här. Jaja, så kan det gå ibland. Får väl hoppas att nästa års midsommar bjuder på bättre väder så vi kan vara ute så han får se vad jag menar! Pah, han försöker med att jag blivit äldre. Midsommar är väl lika skoj, hur ung eller gammal man än är?

Funderar på om vi ska hoppa ut och hitta på nåt. Krocket, slå-bollen-runt-pinnen-och-ge-O-blåtira, eller bara nåt helt annt. Vi får väl se, första steget är ju att få med O ut, lättare sagt än gjort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0