Bussen

Sista natten på soffan är gjord, känns helt okej. Idag kommer P och ska hjälpa till och hämta sängarna. Sen får vi vänta och se om P kommer och lämnar min sänggalvel och kör mig till jobbet, eller om jag ska ta bussen till jobbet. Kommer ta väääldigt lång tid. Det är bra att bo här när man kan ta expressbussen, men inte den vanliga. Idag kommer det ta 18 minuter att ta bussen, förut tog det 13. Åker jag express, på vardagar då, tar det 8 minuter. Någon skillnad.
Imorgon ska vi åka in till stan känner jag. Med expressis, måste kolla hur lång tid det tar. 23 minuter, och förut tog det 40 minuter. Viss skillnad där också. Ha! 32 minuter från stan till jobbet. Men vi åker nog in rätt tidigt, får kolla när dom öppnar, och sen hem och äta innan jag åker till jobbet.
Man kan åka 9:43 så hinner man gå bort och fixa telefonen och vara hemma 11:21 om man räknar med att det tar en timme. Men bussarna går ju en gång i halvtimmen så missar man en kommer det snart en ny. Jag är lite imponerad, det är lite häftigt att det kan gå så fort, haha!

Får väl ta och göra mig i ordning nu, skicka meddelande till P snart och höra om hon är vaken. Så jag vet om jag ska vänta på henne eller ta bussen. Dumt att missa den ena för jag tänkt på den andra.
Äta lite också, så man inte håller på att dö innan vi kommer till kinan ikväll. Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0