Besökare

Måste säga att det är väldigt roligt att se att besökar-statistiken stiger och stiger men det vore väldigt roligt om nån eller några av besökarna ville ge sig till känna. Ett litet "hej" eller nåt sånt räcker bara, hade varit roligt att se vilka som är här och kikar. En liten önskan från yours truly bara.

Skulle se säsongavslutningen på One Tree Hill nu. Och dom har ju lyckats få med en av världens sötaste ungar. Avsnittet börjar med att... jaa, titta själva! http://youtube.com/watch?v=uCG4naZU4Gs
Han är ju bara så charmig den lille gossen. Verkligen perfekt i den rollen. Alla avgudar honom säkert, haha. Seriens stjärna!

"It's kinnda like he's got a tale! ...but on his head!"

Synd att badet inte hjälpte ryggen. Blev nästan värre eftersom man liksom låg precis där det gjorde ont. Typiskt. Men men, kanske bättre att passa på att bada dom dagarna det inte gör ont så kanske de dagarna som gör ont bli ännu färre? Ska ringa imorgon och kolla om tid till nån "kotknäckare" som kanske kan fixa't.
Sen ska vi ner och hitta nåt att äta. Så häftigt när man kan gå ner till ICA och köpa dagens middag. Eller Lidl om dom har öppet men ICA som har öppet till 22, perfekt!

Nej, nu ska jag ägna sista stunden One Tree Hill åt... One Tree Hill. Sen blir det shopping. Och mys eller film, eller varför inte båda? Får se om det blir nån mer uppdatering idag.
Annars får ni ha en så bra söndags kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0