Stöld!

Jag är ju världens snabbaste människa, verkligen.
Jag gick ut på utegården, minns inte vad jag hade där att göra. Så ser jag att Carolina bordet saknas, why? Dessutom ligger alla oljor som stod på, bara kastade i backen. "Idioter" tänkte jag, om dom kunderna jag antog hade köpt visningen och inte orkat säga eller fixa om oljorna och bara kastat dom.
Men jag undrade varför vi hade sålt visningen, och utan att ställa upp nåt nytt? Så jag ringde Pippi och frågade om vi hade sålt Carolina visningen, nej inte vad hon visste. Så förklarade jag varför jag frågat och hon kom ut.
Hon hade varit ledig dom två senaste dagarna så hon ringde Filip (som för övrigt tror att vi sitter och latar oss hela tiden?) och frågade om han hade sett det när han städade i tisdags. Japp, det hade stått där.
Då var det bara att ringa Malin och fråga om hon var säker på att hon låst dörren till utegården. Den hade varit öppen när Pippi kom "in"(/ut) till mig och hon hade inte varit där innan. Malin var helt säker på att hon hade låst.
Så nån gång 10-13 idag har nån jävel (rent ut sagt) snott ett av våra visningsbord!!! Och förmodligen har ingen kund reagerat, dom vet ju inte om dom köpt bordet eller inte. Men hur fräck får man inte vara? Nån av oss kunde ju ha kommit ut och sett det hela. Fy om man gått ut där när dom höll på och plockade.
Men som jag sa till Sandra, hon tyckte det var obehagligt att dom varit där (så klart, jag också) men det var ju bättre att dom bara var där och tog grejerna och vi kanske inte ens träffade dom, än att dom kommit in med en pistol. Usch!

När hon sen berättade det för nån kund, sa han att nån sagt att nån sagt att vi hade haft väpnat rån i butiken förra veckan. Nej, det var ju inte riktigt sant men Netto hade ju det för ett tag sen. "Jaa, Netto - Jysk, ja det är ju rätt lika" och ett flin var allt kunden sa. Nja, men man kan väl blanda ihop? Jaja, det var inte hos oss i alla fall.
Nu vill tjatmoster gå och handla. Fläkt probobly. Trevligt värre, OM nu sommaren skulle komma. Om inte annat är det väl alltid gott att ha en fläkt i sovrummet? Nu blir han snart aggressiv så då får vi gå! På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0